Αγίου Βαλεντίνου 2016: 40 tips για τη γιορτή των ερωτευμένων -είτε έχεις σχέση είτε είσαι single

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Η γιορτή των ερωτευμένων, η μέρα που γιορτάζουμε τον έρωτα και εκφράζουμε την αγάπη μας στο ξεχωριστό για εμάς πρόσωπο της ζωής μας. Πώς όμως έχεις σκεφτεί να περάσεις αυτή την ιδιαίτερη μέρα φέτος; Εσύ που έχεις αγόρι, έχεις αποφασίσει τι θα κάνετε; Και εσύ που είσαι μόνη σου, μήπως έχεις αποφασίσει να μιζεριάσεις στο σπίτι σου;

No no no! Εδώ σου έχουμε 40 πρωτότυπα και διασκεδαστικά tips για να απολαύσεις τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είτε είσαι σε σχέση είτε είσαι single… Για να δώσεις στο αγόρι σου μια αξέχαστη εμπειρία αλλά και για να νιώσεις τέλεια που είσαι ελεύθερη και δεν έχεις να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν!

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ
1. Το hot μενού που θα βάλει φωτιά!

Το να μαγειρεύετε μαζί μπορεί να μην είναι κάτι πρωτότυπο αλλά μπορείτε να το κάνετε ιδιαίτερο! Για παράδειγμα φτιάξτε μαζί ένα μενού με θαλασσινά, αφροδισιακά φαγητά, σοκολάτα και πολύ κρασί… Σίγουρα θα βάλει φωτιά στο βράδυ σας!
Αν θέλεις κάποιες ιδέες για ερωτικές συνταγές κάνε “κλικ” εδώ.

2. Δώσε το δικό σου show
Αυτή τη φορά προτίμησε εσώρουχα που δεν έχεις συνηθίσει το σύντροφό σου. Φόρεσέ τα και βάλε τον να καθίσει στον καναπέ προσφέροντάς του το πιο απολαυστικό show! Μπορείς να κάνεις μια εναλλακτική επίδειξη μόδας, μια πριβέ πασαρέλα, όπου θα φορέσεις δυο-τρία διαφορετικά σετ εσωρούχων για να διαλέξει. Αν θέλεις να πάρεις ιδέες κάνε “κλικ” εδώ.

3. Θάρρος ή αλήθεια;
Γράψτε και οι δύο 5 ερωτήσεις για αλήθεια και 5 για θάρρος και ρίξτε τες σε ένα μπολ. Να είναι όμως προκλητικές και ιδιαίτερα τολμηρές! Μην γράψεις ερωτήσεις που μπορεί να πυροδοτήσουν καυγάδες. Να παίξουμε και να διασκεδάσουμε θέλουμε.

4. Με θέα την ανατολή…
Επειδή το ηλιοβασίλεμα το έχετε δει άπειρες φορές, σειρά έχει η ανατολή. Ξυπνήστε νωρίτερα, ανοίξτε το παράθυρο και αγκαλιασμένοι, θαυμάστε την ομορφιά του να αναδύεται ο ήλιος.

5. Ώρα για λίγη ποίηση
Δεν χρειάζεται να έχει ομοιοκαταληξίες. Αρκεί να είναι λόγια που έχεις γράψει μέσα από την καρδιά σου για τον αγαπημένο σου. Κι αν δεν είσαι τόσο λυρικός τύπος, να ξέρεις ότι και το χιούμορ είναι ιδιαιτέρως αφροδισιακό.


6. Έλαια, αρώματα και μασάζ…

Λίγο λαδάκι για μασάζ, χάδια στις ερωτογενείς περιοχές και ο δρόμος προς το κρεβάτι είναι ανοιχτός. Και αν θέλεις στρωμένος με ροδοπέταλα και κεριά.

7. Αισθησιακή ατμόσφαιρα
Μια μικρή αλλαγούλα στο δωμάτιό σας επιβάλλεται. Διακόσμησέ το με αρωματικά κεριά, σατέν σεντόνια και καρδούλες.

8. Η φάση είναι pic-nic
Αν κάνει και καλό καιρό τότε μην χάσετε την ευκαιρία! Τι θα χρειαστείτε: ένα καρό τραπεζομάντηλο, τυράκια κομμένα, ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί και ένα μικρό ραδιοφωνάκι. Α, και να κλείσετε τα κινητά σας.

9. Μπουρμπουλήθρες
Απολαύστε μαζί ένα μπάνιο με πολλή σαπουνάδα. Χαλαρώστε πίνοντας λίγη σαμπάνια και παίξτε με τους αφρούς και τις μπουρμπουλήθρες.

10. Dirty dancing
Χαμηλός φωτισμός, αισθησιακή μουσική και αργές κινήσεις. Δώστε την ευκαιρία στα σώματά σας να γίνουν ένα χορεύοντας.

11. Η μέθοδος των τριών
‘Ενα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι που θα φέρει εκπλήξεις και στους δύο. Γράψτε σε τρία διαφορετικά χαρτιά, τρία πράγματα που θα θέλατε να δοκιμάσετε στο σεξ και δεν έχετε ακόμα τολμήσει. Ευκαιρία λοιπόν να κάνετε τις ευχές σας πράξη!


12. Ταινία, καλτσούλες και αγκαλιές
Αν δεν έχετε χρήματα για ακριβά εστιατόρια, ανθοδέσμες και δώρα τότε απλά ξαπλώστε στο κρεβάτι σας αγκαλιασμένοι και δείτε μια ρομαντική ταινία. Μην επιμείνεις αν δεν θέλει να δει το Notebook!

13. Στιγμιότυπα από χαμόγελα
Πάρτε μια φωτογραφική και τραβήξτε ο ένας τον άλλον φωτογραφίες, σε ανύποπτες φάσεις. Πειράξτε ο ένας τον άλλον για να είστε αυθόρμητοι στο φακό. Μετά μπορείτε να κρατήσετε τις καλύτερες και να φτιάξετε ένα κολλάζ.
Κι αν θέλεις να τις κάνεις και μια ταινιούλα με ανάλογη μουσική υπόκρουση για να θυμόσταστε τη μέρα κάνε “κλικ” εδώ για να δεις πώς.

14. Κάνε μου το χατίρι
Μια μέρα που πρέπει να είσαι γλυκιά και τρυφερή και να αφήσεις τους εγωισμούς. Κάνε του τη χάρη να δείτε μαζί ποδόσφαιρο ή να παίξετε video games. Θα τον κάνεις χαρούμενο και θα τον εκπλήξεις ευχάριστα!

15. Γλυκές αμαρτίες
Φτιάξε του το αγαπημένο του γλυκό, αν έχει και σοκολάτα τόσο το καλύτερο… Α! Μόνο μην τον αφήσεις να το φάει μόνος του. Τάισέ τον εσύ στο στόμα.
Αν θέλεις να πάρεις ιδέες για συνταγές γλυκών και μάλιστα light κάνε “κλικ” εδώ.

16. Ντυθείτε και γδυθείτε
Ναι αυτό που κατάλαβες. Θα φορέσετε τα ρούχα που βρίσκει ο ένας στον άλλον πιο σέξι, και μετά για να το απολαύσετε θα ξεντύσετε ο ένας τον άλλον. Αργά και αισθησιακά, ξέρεις…

17. Τζάκι, βιβλίο και φιλοσοφία
Ανάψτε το τζάκι, πάρτε τα βιβλία σας και μιλήστε για ανώτερες πνευματικές αναζητήσεις. Είναι μια ευκαιρία να συζητήσετε κάτι πέρα από καθημερινά προβλήματα. Ίσως οι θεωρίες σας να ταυτίζονται.

18. Μείνετε στο κρεβάτι όλη μέρα
Δεν είστε σε mood να κάνετε πράγματα και να βγείτε έξω; Περάστε όλη τη μέρα στο κρεβάτι τότε. Κυριακή είναι. Μπορείτε να φάτε πρωινό, να δείτε ταινίες, να μιλήσετε, να κουτσομπολέψετε, να γελάσετε και να κάνετε πολύ πολύ σεξ! Ξανά και ξανά. Overdose σου λέω!

19. Μουσική, εκδρομή και τραγούδι
Οργανώστε μια εκδρομή, έστω και κάπου κοντά. Αρκεί να αποδράσετε από την πόλη και τους έντονους ρυθμούς της.

20. Αυτή την κάρτα την έφτιαξα εγώ ^_^
“Με τα χεράκια μου για εσένα”… Γιατί να αγοράσεις μια έτοιμη κάρτα και να μην φτιάξεις τη δική σου, η οποία θα βγει πιο χαριτωμένη και πιο παιχνιδιάρικη; Θα έχει επίσης τη δική του μοναδική και ιδιαίτερη κάρτα για τον Αγ. Βαλεντίνο!

ΗΜΕΡΑ ΑΓ. ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ SINGLE? ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΙ TIPS ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ!

Read More

And More