Αγίου Βαλεντίνου 2016: Βρες το τέλειο outfit!

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και είτε έχεις σχεδιάσει κάποια ρομαντική βραδιά μαζί του ή μια χαλαρή έξοδο για σινεμά, η ημέρα αυτή είναι ιδανική για να να φροντίσεις τον εαυτό σου και φυσικά να βρεις το κατάλληλο σύνολο για τo ραντεβού σου.

Επειδή όμως μερικές φορές είναι δύσκολο να καταλήξουμε στο τι είναι καλύτερο να φορέσουμε για κάθε περίσταση, σήμερα η Σοφία Σούζα θα μας βοηθήσει να βρούμε έμπνευση ανάλογα με το στιλ που προτιμάμε! Μίνι για αναδείξουμε τα πόδια μας, midi για πιο chic και σοφιστικέ look ή παντελόνι για πιο εναλλακτικό στιλ.

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες εδώ και πάρε ιδέες για το δικό σου look!


Νιώσε sexy στο ραντεβού σου μέσα από τις μίνι και θηλυκές γραμμές. Aν το στιλ σου είναι minimal σου προτείνουμε ένα total black σύνολο ενώ αν είναι πιο τολμηρό πειραματίσου με ιδιαίτερα κομμάτια και έντονα χρώματα.

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές!


Δώσε elegant διάσταση στο date look σου μέσα από κομψά σύνολα σε midi γραμμές! Χρησιμοποίησε σαν βασικό κομμάτι μια φούστα ή ένα φόρεμα και ανάδειξέ το με τα σωστά κομμάτι και τα styling tips της Σοφίας.

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές1


Κάνε την ανατροπή και εμφανίσου στο ραντεβού με παντελόνι! Προτίμησε το κλασικό jeans και αναβάθμισέ το με ιδιαίτερα αξεσουάρ ή διάλεξε ένα σε έντονο χρώμα και πλαισίωσέ το με σοφιστικέ κομμάτια για ένα κομψό αποτέλεσμα.

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές!

Read More

And More