Αγίου Βαλεντίνου: Last minute tips για το τραπέζι σου!

Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου: Είναι η μέρα που την τιμητική τους έχουν σοκολατάκια, τρυφερά δώρα, καρδούλες και φυσικά το μυαλό πάει πάντα σε ρομαντικό δείπνο με κεράκια και ροδοπέταλα. Σου έχουμε ήδη παρουσιάσει υπέροχες ιδέες για να διακοσμήσεις το τραπέζι σου και σήμερα, στο παρά πέντε, σου έχουμε μερικά tips για να έχεις κατά νου προετοιμάζοντας το τραπέζι του καλού σου εάν σκοπεύετε να μείνετε μέσα! Είναι απλά τα πράγματα και δεν χρειάζεται να πελαγώσεις! Καλό φαγητό (δες το μενού που σου προτείνουμε), ωραίο σερβίτσιο, έμπνευση και φαντασία!

Tip 1

Δώσε βάση στο τραπεζομάντηλό σου ή στην τραβέρσα σου. Ένα λευκό τραπεζομάντηλο με μια τραβέρσα στα χρώματα του έρωτα είναι μια καλή επιλογή. Επίσης ένα απλό ροζ ή κόκκινο ανάλογα πάντα και με το σερβίτσιο σου!

Tip 2

Μην ξεχνάς τα κεριά! Ακόμη κι αν το τραπέζι σου είναι απλό τα κεριά κάνουν τη διαφορά χάρη στο φως τους και ειδικά με κηροπήγια όπως στην φωτογραφία που είναι πολύ ροματιντικά!

Tip 3

Στόλισε τα πιάτα σου! Καρδούλες, πυροτεχνήματα και όλα αυτά τα αγαπησιάρικα αξεσουάρ επιβάλλονται!

Tip 4

Nα θυμάσαι πάντα ότι τα μπαλόνια είναι η πιο last minute επιλογή που σώζει. Ακόμη και καμία διακόσμηση να μην έχει το τραπέζι σου, με μερικά μπαλόνια γίνεται γιορτινό!

Tip 5

Κεριά σε metallics είναι πάντα γιορτινά, glamorous και αξίζουν να βρίσκονται στο τραπέζι σου!

Tip 6

Χαρτοπετσέτες με θέμα τον Άγιο Βαλεντίνο μπορούν να αλλάξουν αμέσως όψη σε ένα λευκό τραπέζι. Οπότε αν δεν έχεις χρόνο, βάλε κόκκινες χαρτοπετσέτες ή χαρτοπετσέτες με θέμα τον Άγιο Βαλεντίνο στο τραπέζι σου και δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο!

Tip 7

Η Julia Child έλεγε ότι τραπέζωμα χωρίς γλυκό δεν είναι τραπέζωμα. Εμείς ήδη σου έχουμε προτείνει υπέροχα γλυκά και εσύ δεν έχεις παρά να τα στολίσεις με ό,τι διακοσμητικό έχεις με καρδούλες!

Tip 8

Μην ξεχνάς τα λουλούδια! Ένα μικρό ποτήρι με δυο όμορφα άνθη είναι ό,τι πρέπει για μια απλή διακόσμηση στο εορταστικό σου τραπέζι!

Read More

And More