Με μία ασθένεια που επηρέασε τη φωνή της παλεύει πολλά χρόνια η Σωτηρία Λεονάρδου. Στις αρχές της δεκαετίας του ’80 τραγουδούσε “Καίγομαι, καίγομαι, ρίξε κι άλλο λάδι στη φωτιά” στην ταινία “Ρεμπέτικο” του Κώστα Φέρρη, αλλά σήμερα -30 χρόνια μετά- περνάει το δικό της Γολγοθά.
Η ασθένεια της τραγουδίστριας και ηθοποιού, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Espresso, επηρέασε νεύρα του εγκεφάλου της, προκαλώντας κινητικά προβλήματα, με αντίκτυπο και στη φωνή της, και στερώντας της τη δυνατότητα να κάνει αυτό που αγαπά περισσότερο απ’ όλα, το να τραγουδάει.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η κόρη της, που είναι γιατρός στην Κρήτη, μελετά με επιμέλεια την ασθένειά της, ώστε να έχει την κατάλληλη αγωγή. Σταδιακά η Σωτηριά Λεονάρδου έχει μία βελτίωση αφού έχει αρχίσει να περπατάει αλλά και να γυμνάζεται.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ