Μαρία Μπακοδήμου – Τίμος Λειβαδίτης: Είναι αχώριστοι!

Το θέατρο είναι η αδυναμία τους και παρόλο που είναι λίγες οι επίσημες έξοδοι που κάνουν μαζί, συνήθως τους βλέπουμε σε πρεμιέρες και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Ο λόγος για την Μαρία Μπακοδήμου και τον Τίμο Λειβαδίτη που είναι εδώ και αρκετό χρόνο μαζί και ευτυχισμένοι
Ο φωτογραφικός φακός τους πέτυχε στο θέατρο Πόρτα και την παράσταση “Ιδιοτροπίες της Μαριάννας”, το πρώιμο αριστούργημα του Γάλλου ρομαντικού ποιητή και συγγραφέα του 19ου αιώνα, Αλφρέ Ντε Μυσσέ. Το έργο ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου με τους Ξένια Καλογεροπούλου, Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου, Χρήστο Σαπουντζή, Γιώργο Παπαγεωργίου, Ντένη Μακρή, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Αλέξανδρο Χρυσανθόπουλο, Παντελή Βασιλόπουλο.

O Tίμος είναι ζωγράφος και στην αρχή μπορεί να απέφευγε τις κάμερες και τους φωτογράφους, όμως δείχνει όλα αυτά να τα συνήθισε στο πλευρό της παρουσιάστριας.
Όσο για το αν το ζευγάρι σκέφτεται να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του… η απάντηση είναι μάλλον αρνητική! “Δεν έχω λόγο να βάλω τρίτο στεφάνι. Τι να το κάνω; Εκείνος (σ.σ. Τίμος Λειβαδίτης) ειδικά που δεν έχει παντρευτεί, είναι κατά του γάμου. Πιο πολύ μας νοιάζει η σχέση μας και η συντροφικότητα. Δεν είναι κάτι που το σιχαινόμαστε, αλλά δεν θα μας προσφέρει και τίποτα…”, είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της.

Read More

And More