Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 13/2/2016

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα;

Κριός
Σήμερα φίλε Κριέ είσαι σε καλή διάθεση και ίσως να μην αξιολογείς με σύνεση ορισμένες καταστάσεις. Μην κάνεις κινήσεις πριν τις σκεφτείς καλά και μην πεις πράγματα που δεν πιστεύεις γιατί θα απογοητεύσεις τους γύρω σου. Συγκεντρώσου σε όσα σε απασχολούν και βρες χρόνο για λίγη ξεκούραση και χαλάρωση. Έτσι θα μπορέσεις να σκεφτείς καλύτερα όσα σε απασχολούν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, μπορείς να βρεις λίγο χρόνο για τη σχέση σου και να περάσεις καλά, μειώνοντας το κενό που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Κι αν ακόμη έχεις μόνιμη παρέα την μοναξιά σου, βγες με αγαπημένους φίλους και πέρασε καλά. Η γνωριμία που επιθυμείς δεν αργεί.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου κάποιες εξελίξεις θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις προβλήματα που υπήρχαν στον εργασιακό σου χώρο. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, είναι πολύ στριμωγμένα και χρειάζεται μεγάλος αυτοέλεγχος για να μην ξεφύγεις.

/

Ταύρος
Σήμερα θα έχεις πολλή γκρίνια και θα παραπονιέσαι για όσα πηγαίνουν στραβά στη ζωή σου. Αυτό όμως δεν αρκεί για να τα διορθώσεις. Άφησε την γκρίνια λοιπόν και δες με σοβαρότητα τι δεν σου κάνει. Κάνε τις κατάλληλες κινήσεις για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα και μην τα περιμένεις όλα να γίνουν με έναν μαγικό τρόπο.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μην γίνεσαι αγενής με τον άνθρωπό σου και μην βλέπεις τη σχέση σου ανταγωνιστικά. Αυτή η συμπεριφορά μπορεί σήμερα να προκαλέσει προβλήματα. Κι αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, να ξέρεις ότι κάποια άτομα θέλουν να σε γνωρίσουν καλύτερα. Δώσε τους μια ευκαιρία.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου απόφυγε τις αποφάσεις που αφορούν το μέλλον γιατί ακόμα δεν έχεις τελειώσει με εκκρεμότητες του παρόντος. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, είναι σε μια καλή μέρα για να καλύψεις χρέη και υποχρεώσεις. Μην αναβάλεις αυτές τις διευθετήσεις.

Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε η σημερινή μέρα είναι πολύ θετική για εσένα. Γενικά διανύεις μια περίοδο όπου οι θετικές εξελίξεις σε ευχαριστούν και σου δίνουν κουράγιο και αισιοδοξία. Μπορείς λοιπόν να απολαύσεις όλα όσα συμβαίνουν και είναι υπέρ σου και να βρεις τη δύναμη να λύσεις και τα τελευταία θέματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου αγαπητέ Δίδυμε απόφυγε τις συζητήσεις που αφορούν προβλήματα και μίλησε για σχέδια που κάνεις μαζί με τον σύντροφό σου. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που σε ενδιαφέρει στην ζωή σου, οι συνθήκες ευνοούν τον ερωτισμό σου. Βγες και μίλησε με αυτούς που βρίσκεις ελκυστικούς και μην κρύβεσαι πλέον στην αγκαλιά της ανασφάλειας σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και τα σχέδιά σου βρίσκονται σε καλό δρόμο. Νέες συνεργασίες αλλά και συμφωνίες θα έρθουν να σου λύσουν τα χέρια σε κάποια ζητήματα. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, θέλουν προσοχή γιατί τα έξοδα αυξάνονται. Αξιολόγησε κάποιες προτάσεις που μπορεί να αυξήσουν το εισόδημά σου.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε οι καθυστερήσεις αλλά και τα προβλήματα δεν θα λείπουν σήμερα από τη ζωή σου και καλό είναι να είσαι έτοιμος για όλα. Μην αιφνιδιαστείς και αφήσεις πίσω τα σχέδιά σου. Καλό είναι να μείνεις σταθερός στις απόψεις αλλά και στις τακτικές σου για να δώσεις οριστικές λύσεις σε όσα προκύψουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις καλά, αλλά και να λύσεις κάποια θέματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Μην ξεχνάς ότι η μέρα ευνοεί τις πρωτοβουλίες και πρέπει να την αξιοποιήσεις ειδικά αν είσαι αδέσμευτος.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα πρέπει να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να μην παρασυρθείς από παρεξηγήσεις που μπορεί να προκύψουν με συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά, αλλά ακριβώς τώρα είναι που πρέπει να είσαι προσεκτικός για να μη χάσεις αυτή την ισορροπία.

Λέων
Φίλε Λέοντα οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και σήμερα θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση και θα σε οδηγήσουν στη λύση προβλημάτων που θα προκύψουν εκεί που δεν το περίμενες. Ότι κι αν γίνει, μη χάσεις την ψυχραιμία σου γιατί μαζί θα χάσεις και το δίκιο σου.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου, είναι σε μια καλή μέρα και με δική σου πρωτοβουλία μπορείς να δημιουργήσεις ένα πολύ ευχάριστο κλίμα μέσα στη σχέση σου. Αν ακόμη προσπαθείς να απαλλαγείς μια και καλή από το άγχος και την πίεση που νιώθεις για να ξεκινήσεις μία νέα σχέση στην ζωή σου, μην το βάζεις κάτω και ο καιρός γρήγορα θα σε ανταμείψει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, θα έχεις μια δύσκολη μέρα φίλε Λέοντα και μόνο με ωριμότητα και ηρεμία θα ανταποκριθείς σε όσες δυσκολίες θα ανακύψουν μέσα στον επαγγελματικό σου χώρο. Τα οικονομικά σου θέλουν μεγάλη προσοχή και καλό είναι να αποφύγεις οποιοδήποτε ρίσκο σχετικά με χρήματα πριν σκεφτείς καλά όλα τα δεδομένα.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε σήμερα θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις για ζητήματα τα οποία έχεις παραμελήσει τελευταία και θα οδηγηθείς στις κατάλληλες λύσεις. Ειδικά κάποια οικογενειακά θέματα θα μπουν σε σειρά και θα σε ικανοποιήσει η εξέλιξή τους. Φρόντισε να μιλήσεις με φίλους για τα προβλήματα που έχεις αλλά και να ακούσεις τα δικά τους.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου φίλε Παρθένε η σχέση σου και η εξέλιξη της σε απασχολούν ιδιαίτερα και αυτό σε έχει απομακρύνει από τον σύντροφό σου. Μίλησε μαζί του και μην αποφεύγεις να του πεις όσα σκέφτεσαι. Αν είσαι μόνος, μην κλείνεσαι σπίτι αυτές τις μέρες και βγες έξω να ψάξεις πιο έντονα το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, όλα πηγαίνουν πολύ καλά χάρη στις προσπάθειες που έχεις κάνει τον τελευταίο καιρό. Είναι ώρα να ξεκουραστείς για να μη φτάσεις στα όρια της εξάντλησης. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή γιατί έχεις βγει από το πρόγραμμά σου. Μην παρασύρεσαι σε έξοδα.


Ζυγός

Η ενέργεια που σου χαρίζει σήμερα η θετική όψη της Σελήνης με τον Ήλιο σου δίνει την ώθηση καλέ μου Ζυγέ να κάνεις κάποιες κινήσεις για να λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν. Απ’ την άλλη όμως με την αρνητική όψη που πραγματοποιεί επίσης η Σελήνη με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη, κινδυνεύεις να παρασυρθείς από εκνευρισμούς και να δημιουργήσεις περισσότερα προβλήματα. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μίλησε με τους δικούς σου ανθρώπους για να σε συμβουλέψουν κατάλληλα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου φίλε Ζυγέ μπορείς να περάσεις μια όμορφη μέρα και να έρθεις κοντά στον σύντροφό σου κάνοντας κοινά σχέδια για τη σχέση σας. Αν η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για κάθε φλερτ που σου προκύπτει. Μπορεί να αξίζει να δώσεις περισσότερη σημασία. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, όλα πηγαίνουν πολύ καλά και τα σχέδια που κάνεις για το επαγγελματικό σου μέλλον έρχονται πιο κοντά και σε γεμίζουν αισιοδοξία. Προσοχή στις σπατάλες που κάνεις γιατί θα σε βγάλουν από το οικονομικό σου πλάνο.

Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ κάποιες καθυστερήσεις που σε απασχολούν δεν πρόκειται να ξεπεραστούν αν δεν κάνεις κάτι δραστικό γι αυτές. Πάρε λοιπόν, τις καταστάσεις στα χέρια σου και μην περιμένεις να συμβούν όλα από μόνα τους. Προσοχή όμως, αυτό δε σημαίνει να κάνεις βιαστικές κινήσεις και να ρισκάρεις κάποιες αποφάσεις που είναι αρκετά σημαντικές.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου αγαπητέ Σκορπιέ, είναι καιρός να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα και να μιλήσεις ανοιχτά με τον σύντροφό σου. Αν νομίζεις ότι δεν γίνεται τίποτα, ώρα να πάς παρακάτω και να γράψεις ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σου ζωή. Αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος συνέχισε έτσι και σύντομα θα βρεις τον έρωτα που αναζητάς. Μην χάνεις το θάρρος σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα έχεις κάποιες συζητήσεις αλλά και ενδιαφέρουσες επαφές που μπορεί να σου δώσουν λύσεις σε προβλήματα. Μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου γιατί η σημερινή μέρα θα σε παρασύρει σε σπατάλες που δεν θα μπορέσεις να καλύψεις.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη είναι κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν και επειδή νιώθεις ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτές τις αφήνεις άλυτες και μονίμως τις αποφεύγεις. Έτσι όμως δεν θα μπορέσεις να ξεφύγεις. Βάλε κάτω τη λογική σου και δώσε λύσεις ακόμα κι αν πρέπει να αλλάξεις κάποιες παγιωμένες απόψεις και τακτικές.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή φίλε Τοξότη, όλα πάνε καλύτερα και βλέπεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία αλλά και πίστη τη σχέση σου. Αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος, αξιοποίησε τη γοητεία σου για να κάνεις μια γνωριμία που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα προκύψουν παρεξηγήσεις και προβλήματα που χρειάζονται ψύχραιμη στάση από μέρους σου. Μην αφήσεις τα νεύρα σου να σε οδηγήσουν σε λύσεις γιατί δεν θα είναι οι κατάλληλες. Τα οικονομικά σου είναι σε μια δύσκολη μέρα. Καλύτερα να αφήσεις για κάποια άλλη στιγμή αποφάσεις που αφορούν χρήματα.

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε η τάση απομόνωσης που θα σε πιάσει σήμερα θα σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα χειρότερα απ’ όσο είναι και δεν θα μπορείς να κρίνεις αντικειμενικά και με ρεαλισμό όσα συμβαίνουν. Μείωσε την ευαισθησία σου και βρες το χαμένο σου πείσμα για να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που σε έχουν περικυκλώσει.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά, τα πράγματα κινούνται με ταχείς ρυθμούς και ο σύντροφός σου θα σε εκπλήξει με πρωτοβουλίες και προτάσεις που αφορούν το μέλλον σου. Αν είσαι μόνος, η νύχτα λειτουργεί υπέρ σου! Κάνε κι εσύ την κίνησή σου απέναντι στο αντίθετο φύλο και δε θα χάσεις!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, τα πράγματα πάνε καλά και κάποιες πολύ θετικές εξελίξεις θα σου δώσουν κουράγιο. Δώσε σημασία στους συνεργάτες που σήμερα θα σε βοηθήσουν. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Μην απαντήσεις βιαστικά σε συμφωνίες ή διαπραγματεύσεις.

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε σε έχει καταλάβει σήμερα μια έντονη ανησυχία αλλά και ανυπομονησία για τους στόχους στους οποίους θέλεις να φτάσεις. Αυτή η στάση μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις πανικού. Έχε εμπιστοσύνη στις ιδέες σου, πείσε γι’ αυτές και μην χάνεις τον προγραμματισμό σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου αγαπητέ Υδροχόε, είναι σημαντικό να είσαι ήρεμος γιατί κάποιες παρεξηγήσεις μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις μέσα στη σχέση σου. Μην αφήσεις ασήμαντες λεπτομέρειες να χαλάσουν το κλίμα με τον σύντροφό σου. Αν είσαι ακόμη σε αναζήτηση, να θυμάσαι πως η καλή σου διάθεση είναι αυτή που σε ευνοεί σε κάθε νέα γνωριμία. Τόνισέ τη!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, ακολούθησε την τακτική της διπλωματίας και μην αφήνεις τον παρορμητισμό να σε οδηγεί. Μεγάλη προσοχή θέλουν τα οικονομικά σου που δεν πάνε πολύ καλά. Τα έξοδά σου είναι πολλά. Μείωσε τα όσο μπορείς.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ μην κάνεις πίσω σήμερα μπροστά στα προβλήματα που θα προκύψουν. Έχεις κάθε δυνατότητα να τα λύσεις προς όφελός σου, αλλά έχεις και τη συμπαράσταση φίλων που βρίσκονται εκεί για να σε βοηθήσουν. Ότι κι αν γίνει να είσαι ήρεμος και σίγουρος για τον εαυτό σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, μην αφήνεις τη σχέση σου να γίνεται έρμαιο των προβλημάτων που προέρχονται από άλλους τομείς της ζωής σου. Ηρέμησε και πέρασε όμορφα με το ταίρι σου χωρίς να σου χαλάει τη διάθεση το άγχος. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, σύντομα θα κάνεις μια καλή γνωριμία. Μέχρι τότε, μην χάνεις την αυτοπεποίθησή σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, οι εξελίξεις είναι γρήγορες και οι περισσότερες θετικές. Θα μιλήσεις με άτομα που έχουν να σου προτείνουν ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προοπτικές. Ακόμα και τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα και νέες πηγές εσόδων θα έρθουν να σου λύσουν τα χέρια. Προσοχή σε συμφωνίες και συναλλαγές.

Read More

And More