Tips για να είμαστε λαμπερές το βράδυ της Πρωτοχρονιάς!

Η πρώτη εντύπωση μετράει! Και η πρώτη εντύπωση που πρέπει να δημιουργήσουμε στην χρονιά που θα έρθει σε μερικά 24ωρα από τώρα πρέπει να είναι η καλύτερη! Να δείξουμε στον νέο χρόνο και στους αγαπημένους μας τον ομορφότερό μας εαυτό. Πώς; Παρακάτω σου έχω 5-6 tips που θα σε κάνουν να πετύχεις το σκοπό σου μέχρι να πεις… ρεβεγιόν!

Για αρχή, κλισέ αλλά ισχύει: η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας! Για τις επόμενες δύο μέρες βάλε στην καθημερινή σου ρουτίνα το πράσινο τσάι. Αποτοξινώνει και δίνει λαμπερή επιδερμίδα. Μπορείς, μάλιστα, να αντικαταστήσεις καναδυό μέρες τον καφέ σου με πράσινο τσάι!

Step no 2: Σπάσε το beauty routine σου! Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Κάνε απολέπιση στο πρόσωπό σου σήμερα κιόλας και μάσκες για τις επόμενες δύο μέρες. Μάλιστα, δεν θα χρειαστεί καν να ξοδευτείς. Σε φαρμακεία και σε καταστήματα καλλυντικών θα βρεις μάσκες σε μονοδόσεις, δηλαδή μιας χρήσης, που δεν κοστίζουν παραπάνω από έναν takeaway καφέ (αυτόν που είπαμε πως θα αντικαταστήσεις με πράσινο τσάι;).

Επίσης, αυτή την χρονιά μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στην φροντίδα του δέρματος ήταν οι λεγόμενες sheet masks. Είναι αυτές οι μάσκες που μοιάζουν με χαροπετσέτα και είναι εμποτισμένες με ευεργετικά, αντιοξειδωτικά και super ενυδατικά συστατικά.

Κάτι ακόμη που θα ξυπνήσει την επιδερμίδα σου είναι μερικές κινήσεις μασάζ. Μην απλώνεις την κρέμα σου όπως- όπως! Ζέστανε μικρή ποσότητα στα δάχτυλά σου και άπλωσέ την με ανοδικές κινήσεις από το λαιμό και προς τα πάνω. Κάνε το ίδιο για το μέτωπο. Αφού ολοκληρώσεις αυτή την διαδικασία με τις άκρες των δαχτύλων σου κάνε μικρά τσιμπιματάκια στο πρόσωπό σου. Διεγείρουν την μικροκυκλοφορία και το πρόσωπό σου αποκτά ένα ροδοκόκκινο χρώμα σαν να γύρισες μόλις από μια βόλτα στην εξοχή. Και θα σου πω κι ένα μυστικό: οι make up artists στις διεθνείς πασαρέλες κάνουν πάντα μασάζ στα πρόσωπα των μοντέλων πριν προχωρήσουν στο make up. Κάτι ξέρουν!

Last but not least: Δεν ξεχνάς το σώμα και τα μαλλιά σου. Τρίψε το σώμα σου όσο είναι στεγνό με ένα σκληρό σφουγγάρι ή ακόμη καλύτερα με μια λούφα. Έτσι, κάνεις απολέπιση χωρίς… απολεπιστικό προϊόν. Προσοχή, όμως! Οι κινήσεις σου πρέπει να είναι απαλές. Για τα μαλλιά σου, τέλος,…βάλε τις αγαπημένες μάσκες σου!

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, μην ξεχνάς να χαμογελάς! Στους αγαπημένους σου και στο νέο χρόνο φυσικά!

Φιλιά,
Τατιάνα

And More