Στάθης Ψάλτης: Δίνει την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του στον Άγιο Σάββα – Οι εξελίξεις στο θέμα της υγείας του

Την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του δίνει στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας, στο οποίο νοσηλεύεται εδώ και λίγες ημέρες ο Στάθης Ψάλτης. Ο αγαπημένος ηθοποιός αν και φανερά καταβεβλημένος δίνει με θάρρος και παρρησία τη μάχη με τον καρκίνο. Στο πλευρό του βρίσκεται πάντα η σύζυγός του, Χριστίνα, o αδελφός του Γιάννης Ρώτας, και οι δικοί του άνθρωποι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, δυστυχώς η κατάσταση της υγείας του Στάθη Ψάλτη είναι πολύ σοβαρή και οι γιατροί προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την κρίσιμη κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο καρκίνος που έχει στον πνεύμονα, ο δημοφιλής ηθοποιός έχει κάνει μετάσταση και σε άλλα όργανα κάτι που κάνει την αντιμετώπισή του ακόμα δυσκολότερη. Η κατάσταση του δεν παίρνει κάποια χειρουργική επέμβαση και οι γιατροί αποφάσισαν να αντιμετωπίσουν το καρκίνο με χημειοθεραπείες και ακτινοθεραπείες.

Ο ηθοποιός αν και κουρασμένος δεν χάνει την αισιοδοξία του. Μεγάλο ρόλο βέβαια παίζει και η στήριξη της συζύγου του Χριστίνας. Το 2011 όταν είχε αντιμετωπίσει ξανά πρόβλημα με την υγεία του είχε πει στο TLIFE, για την Χριστίνα:

“Δεν έφυγε δευτερόλεπτο από δίπλα μου, ούτε κλάσμα του δευτερολέπτου. Δίπλα μου σε όλες μου τις στιγμές και σε όλη μου τη ζωή”


Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164