Το πιο λαχταριστό (και εύκολο) πιάτο που μπορείς να ετοιμάσεις αυτές τις ημέρες!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 500 γραμμάρια λαζάνια
- 12 ντοματάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα και χωρίς φλούδα
- 300 γραμμάρια τυρί gouda
- 300 γραμμάρια τυρί edam
- 300 γραμμάρια τυρί κασέρι
- 300 γραμμάρια γραβιέρα γλυκιά
- 500 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
- 1 κουτ. του γλυκού αλάτι
- 1 κουτ. του γλυκού πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 200 βαθμούς C.
- Σε μία κατσαρόλα με ζεστό και ελαφρώς αλατισμένο νερό, βράζεις τα λαζάνια, για περίπου 15 λεπτά.
- Παράλληλα, σε ένα μικρό κατσαρολάκι, ρίχνεις το αλάτι και το πιπέρι και βράζεις πολύ τα ντοματάκια, μέχρι να μαλακώσουν και να λιώσουν. Καλό θα ήταν να τα έχεις ξεφλουδίσει προηγουμένως.
- Μόλις τελειώσεις με αυτές τις διαδικασίες, τρίβεις στον τρίφτη τα διάφορα τυριά ή τα κόβεις σε μικρά κομματάκια και τα χτυπάς στο μπλέντερ.
- Σε ένα σκεύος για φούρνο, τοποθετείς τα λαζάνια. Από πάνω και ενδιάμεσα απλώνεις με ένα κουτάλι ή ένα πινέλο τη σάλτσα ντομάτας. Γεμίζεις το φαγητό με τα διάφορα τυριά. Πάνω από όλα αυτά, περιχύνεις την κρέμα γάλακτος.
- Ψήνεις στο φούρνο για περίπου 25 λεπτά, μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
- Απολαμβάνεις!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ