Ο Χρήστος Χριστοδουλίδης ήρθε από το Τζιμπουτί στην Ελλάδα προκειμένου να συμμετάσχει στο MasterChef 4. Ο διαγωνιζόμενος έκανε 8.000 χιλιόμετρα, πήρε τρία αεροπλάνα μόνο και μόνο για να παρουσιάσει στην κριτική επιτροπή τις μαγειρικές του ικανότητες. Ο ίδιος μπορεί να λατρεύει τη μαγειρική, όμως επαγγελματικά ασχολείται με κάτι εντελώς διαφορετικό. Όπως ανέφερε στους κριτές δουλεύει στα Ηνωμένα Έθνη, όμως έχει ταξιδέψει γενικότερα πολύ στη ζωή του.
Ο Χρήστος Χριστοδουλίδης αποφάσισε να φτιάξει ένα πιάτο από το Μαρόκο, το οποίο περιλαμβάνει ένα ταζίν με δαμάσκηνα συνοδευόμενο από κους – κους και μαρμελάδα από σταφίδες και άνθη πορτοκαλιού. Το πιάτο του τόσο από εμφάνιση όσο και από γεύση “έσκισε”, αφού κατάφερε να κερδίσει τρία “ναι” και να περάσει στην επόμενη φάση. Η κριτική επιτροπή ενθουσιάστηκε με το φαγητό που δοκίμασε, όμως δυσκολεύτηκε να του δώσει την ποδιά εξαιτίας του επαγγελματικού προγράμματός του.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δες το βίντεο:
Αναμένουμε να δούμε τη συνέχεια…
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ