Κατερίνα Γερονικολού: Έκλεψε τις εντυπώσεις στο catwalk του Yes I Do Catwalk με ένα ιδιαίτερο νυφικό! Φωτογραφίες

Στην πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής τους βρίσκεται η Κατερίνα Γερονικολού. Η ηθοποιός είναι full in love με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και δεν το κρύβουν.  Το ζευγάρι μοιράζεται μια γλυκιά ισορροπία στην προσωπική του ζωή, ενώ απολαμβάνει και μια διπλή επαγγελματική συνεργασία, στο θέατρο και τον κινηματογράφο. Οι δυο τους βρίσκονται σε διαρκή… μαραθώνιο, λόγω των καλλιτεχνικών τους υποχρεώσεων, αλλά τίποτα δεν επισκιάζει την αγάπη τους, που δυναμώνει μέρα με τη μέρα.

Και παρόλο που το ενδεχόμενο ενός γάμου δεν φαίνεται να την απασχολεί και ιδιαίτερα, η όμορφη ηθοποιός με τα γατίσια μάτια ντύθηκε νύφη και έκανε πασαρέλα κλέβοντας τις εντυπώσεις. Η Κατερίνα περπάτησε στο catwalk του Yes I Do Catwalk, που επέστρεψε για 5η χρονιά, φορώντας μια δημιουργία του οίκου Max Mara και έλαμπε από ομορφιά.

Η επίδειξη πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο Δαΐς στο Μαρούσι και ήταν αφιερωμένη στα παιδιά ευχής του Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Φέτος, το Yes I Do Catwalk «έκλεψε» κάτι από την πολυτέλεια, τη χλιδή και την υπερβολή των θρυλικών πάρτι του Great Gatsby. 13 κορυφαίοι σχεδιαστές και διεθνείς οίκοι νυφικών ένωσαν τις δυνάμεις τους με 60 καταξιωμένους Έλληνες celebrities σε ένα catwalk-παράσταση υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Θάνου Γκομόζια.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε την ηθοποιό σε ρόλο μοντέλου:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164