Γρήγορη, εύκολη και πεντανόστιμη. Θα την προσθέσεις όλα τα κυρίως σου πιάτα!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κρόκοι αβγών
- 1 κουτ. της σούπας χυμός λεμονιού
- 1 κουτ. της σούπας λευκό κρασί
- 1 κουτ. του γλυκού μουστάρδα γλυκιά
- 3/4 κουτ. του γλυκού αλάτι
- 1/8 κουτ. του γλυκού ζάχαρη
- 1/2 φλιτζάνι εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 1 φλιτζάνι φυτικό λάδι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μεγάλο μπολ, αναμειγνύεις όλα τα υλικά και αρχίζεις να τα χτυπάς απαλά. Σαν να ανακατεύεις.
- Με ένα μίξερ χειρός σε χαμηλή ένταση, αρχίζεις να “χτυπάς” το μείγμα. Με το άλλο σου χέρι, κρατάς απαλή αντίσταση, σπρώχνοντας το μπολ προς τα κάτω.
- Μόλις αποκτήσει κρεμώδη υφή, η μαγιονέζα σου είναι έτοιμη.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ