Σαλάτα για κυρίως; Ναι, γίνεται!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 900 γρ. πατάτες
- 6 αβγά
- 300 γρ. μπέικον
- 1 κρεμμύδι. ξεφλουδισμένο και κομμένο
- 1 ματσάκι σέλερι
- 2 φλιτζάνια μαγιονέζα
- λίγο αλάτι και πιπέρι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, ξεφλουδίζεις τις πατάτες.
- Παράλληλα, βράζεις ζεστό νερό σε μία κατσαρόλα. Μόλις αρχίσει να κοχλάζει, προσθέτεις τις πατάτες και τις αφήνεις να βράσουν για περίπου 15 λεπτά.
- Επίσης, σε ένα μικρό κατσαρολάκι, στο οποίο έχεις ζεστάνει το νερό, βράζεις τα αυγά για περίπου 12 λεπτά.
- Σε ένα τηγάνι, τσιγαρίζεις το μπέικον.
- Κόβεις τις πατάτες σε κομμάτια.
- Προσθέτεις όλα τα υλικά σε ένα μπολ. Ρίχνεις μαγιονέζα και ανακατεύεις. Αλάτι και πιπέρι και το αφήνεις στην άκρη.
- Το αφήνεις να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου για περίπου μία ώρα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ