MAC X Selena: επιστρέφει με μια από τις πιο πετυχημένες συλλογές ever!

Πολύ πριν την Selena Gomez, μια άλλη Selena ήταν το απόλυτο icon των 80’s. Ο λόγος για την λατίνα τραγουδίστρια Selena Quintanilla-Pérez η οποία έχασε την ζωή της σε ηλικία μόλις 24 ετών. Οι παλιές (ανήκω σε αυτή την κατηγορία) την θυμούνται με το παραπάνω ενώ οι πολύ νεότερες την γνώρισαν πρώτη φορά μέσα από την limited edition συλλογή της MAC το 2015. Η πρώτη Selena MAC Collection δε, δεν ήταν μια ακόμη limited edition συλλογή αλλά μια από τις πιο πετυχημένες του brand αφού έχει sold out μέχρι να πεις… Selena.

Το μεγάλο νέο που μόλις έφτασε σε εμάς είναι ότι το επόμενο διάστημα πρόκειται να κυκλοφορήσει η δεύτερη συλλεκτική συλλογή με τίτλο Selena La Reina Collection (η μετέφραση είναι Selena η βασίλισσα) για την οποία δεν γνωρίζουμε πολλά ακόμη. Αυτό που γνωρίζουμε σίγουρα είναι ότι εδώ θα βρεις ένα παλιό κι αγαπημένο προϊόν, το Bidi Bidi Bom Bom Lipglass σε αυτό το τέλειο χρώμα της τσιχλόφουσκας.

Όπως διάβασες παραπάνω, η συγκεκριμένη συλλογή ήταν μια από τις πιο πετυχημένες της MAC κάτι που η αδερφή της Selena, Suzette Quintanilla, γνώριζε από την πρώτη στιγμή: “Το βράδυ πριν το πρώτο λανσάρισμα της συλλογής είπα στην ομάδα της MAC πως πρόκειται να συνεργαστούμε ξανά στο μέλλον. Με κοιτούσαν σαν να ήμουν τρελή γιατί καλά- καλά δεν είχε κυκλοφορήσει η πρώτη συλλογή τότε και κανείς δεν ήξερε πώς θα προχωρήσει. Εγώ, όμως, ήξερα πολύ καλά ότι επρόκειτο να είναι μια από τις πιο πετυχημένες!”, δήλωσε η ίδια στο αμερικάνικο Allure.

Πάντως, για την οικογένεια της Selena αυτό το λανσάρισμα είναι μια καλή αφορμή να γνωρίσουν και οι νεότερες γενιές την Selena.

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164