Ιβάν Σβιτάιλο: Μιλά για την νεογέννητη κόρη του και… «λιώνει»!

Πριν από δέκα ημέρες ήρθε στη ζωή η μικρή του πριγκίπισσα και είναι ξεκάθαρο πως του έχει πάρει το μυαλό. Ο λόγος για τον Ιβάν Σβιτάιλο που στις 19 Φλεβάρη απέκτησε το πρώτο του παιδί, καρπό του έρωτά του με την σύζυγό του Σταυριάνα Γαρνάβου και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ο ηθοποιός που φέτος απολαμβάνουμε στη σειρά του Ant1 «Γυναίκα χωρίς όνομα», αλλά και στην παράσταση “Moby Dick” στο Παλλάς μίλησε για το θαύμα που έζησε με τον ερχομό της κόρης και δηλώνει ξετρελαμένος με την μικρή.

«Είναι μια μοναδική εμπειρία. Είναι σημαντικό το να είναι καλά το ζευγάρι και όλα έρχονται, όχι απλώς όπως τα θέλεις, αλλά παραπάνω από αυτό. Όταν στο μαιευτήριο σου λένε «αυτό είναι το παιδί σου», δεν είναι κάτι το οποίο περιμένεις, όσο προετοιμασμένος κι αν είσαι», αποκάλυψε στην Real Life ο Ιβάν Σβιτάιλο.

Όσο για το σε ποιον μοιάζει το παιδί, εκείνος ανέφερε: «Κανένας από τους δυο μας δεν περίμενε να εμφανιστεί ένα υπέροχο πλάσμα, με το οποίο ξεκινά ένα νέο δικό μας ταξίδι. Ένα πλάσμα που σου μοιάζει και δεν σου μοιάζει, με την έννοια ότι, παρότι τώρα μοιάζει στην μαμά του, λένε πως μετά θα μοιάζει στον μπαμπά».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164