Αγαπημένο φαγητό μικρών και μεγάλων!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 χοιρινά σνίτσελ, μεγάλου μεγέθους
- 2 αβγά
- Τριμμένη φρυγανιά
- Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 1 κουτ. του γλυκού μουστάρδα
- 1 κουτ. του γλυκού μαγιονέζα
- 1/2 φλιτζάνι γάλα με χαμηλά λιπαρά
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπάς αρχικά τα αβγά και το γάλα. Στη συνέχεια, προσθέτεις μουστάρδα, μαγιονέζα, αλάτι και πιπέρι.
- Σε μία βαθιά πιατέλα, τοποθετείς τα τέσσερα σνίτσελ και τα περιχύνεις με το μείγμα.
- Τα σκεπάζεις με ένα άλλο πιάτο και τα αφήνεις μισή ώρα στο ψυγείο, για να τραβήξουν το χυμό.
- Παράλληλα, προθερμαίνεις το φούρνο στους 200 βαθμούς C.
- Σε μία πιατέλα, απλώνεις τη θρυμματισμένη φρυγανιά. Περνάς και από τις δύο πλευρές το σνίτσελ.
- Σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί, τοποθετείς τα σνίτσελ. Ραντίζεις με λίγο ελαιόλαδο.
- Ψήνεις στον προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά.
- Απολαμβάνεις όσο είναι ζεστό και τραγανό!
Tip
Μπορείς να τους συνοδεύσεις με πουρέ και σπιτική κέτσαπ!ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ