Σία Κοσιώνη: Το συγκινητικό μήνυμα για τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε [pic]

Η Σία Κοσιώνη υποστηρίζει το σλόγκαν της εκστρατείας του Υπουργείου Υγείας και μένει στο σπίτι της με σκοπό να προστατευτεί η ίδια καιβφυσικά η οικογένειά της αλλά και να προστατέψει τις ευπαθείς ομάδες. Η γνωστή παρουσιάστρια ανήκει στην κατηγορία εκείνων που δεν μπορούν να εργαστούν από το σπίτι τους και έτσι καθημερινά βρίσκεται στο δελτίο ειδήσεων και μεταφέρει όλες τις εξελίξεις γύρω από το ζήτημα του κορονοϊού.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Σία Κοσιώνη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της τις σκέψεις της για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας. Καθισμένη στο γραφείο της η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ μας προτρέπει μεταξύ άλλων να προσέχουμε και να σκεφτόμαστε θετικά.

“Δουλεύουμε και προσέχουμε. Όσοι δεν εργάζεστε αυτές τις μέρες μείνετε σπίτι και φροντίστε τους εαυτούς σας και τις οικογένειες σας. Δεν θα ζούμε έτσι για πάντα. Η ζωή είναι εκεί έξω και μας περιμένει. Σημασία έχει όταν όλα τελειώσουν να είμαστε όλοι εκεί. Συνεχίστε να στέλνετε ερωτήσεις και απορίες για ο,τι σας απασχολεί κι εγώ θα τις μεταφέρω κάθε βράδυ στους ειδικούς”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της δημοσίευσής της.

Δες τη φωτογραφία:

Η Σία Κοσιώνη βρίσκεται καθημερινά στο πόστο της!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164