Συγκινεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Αυτές τις μέρες έχω σκεφτεί τα πάντα… Έχω μια αγκαλιά στο σπίτι που μετράει για όλες μαζί…” [pics]

Ο κορονοϊός είναι εδώ και όλοι ζούμε δύσκολες αλλά και πρωτόγνωρες στιγμές, φοβούμενοι μη κολλήσουμε εμείς ή τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι είναι να ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες των κρατικών φορέων και να μείνουμε σπίτι. Αυτό κάνει φυσικά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία λόγω της δραματικής κατάστασης που βιώνουμε, απείχε για μερικές μέρες από τα social media. Ωστόσο, σήμερα, επέστρεψε στο Instagram, γράφοντας ένα πολύ δυνατό και συγκινητικό μήνυμα για το πώς βλέπει εκείνη τις μέρες που ζούμε.

“Μου πήρε πολλές μέρες να “χωνέψω” αυτό που ζούμε… Έκανα ένα βήμα πίσω ακολουθώντας τις οδηγίες για social distancing, με την ευκαιρία όμως έκανα και social media distancing. Συνειδητοποίησα ότι δεν έχει αλλάξει και πολύ η ζωή μου… όταν δεν εργάζομαι προτιμώ να είμαι στο σπίτι και οι άνθρωποι στη ζωή μου είναι λίγοι και καλοί και μαζί τους έχω συχνή επικοινωνία. Αυτό που μου λείπει όμως είναι η αγκαλιά τους… Μου λείπει να βγω από το σπίτι, να μπω στο αμάξι μου, να βάλω μουσική στο τέρμα και να πάω μια βόλτα, έτσι χωρίς λόγο. Αυτές τις μέρες έχω σκεφτεί τα πάντα, τι μου αρέσει στη ζωή μου, τι θα ήθελα να αλλάξω, τι έχω αφήσει πίσω “γιατί και αύριο μέρα είναι”… έχω σταθεί και πάλι τυχερή. Έχω μια αγκαλιά στο σπίτι που μετράει για όλες μαζί. Θα σηκωθώ λοιπόν από τον καναπέ και θα σταματήσω να κοιτάω το χριστουγεννιάτικο δέντρο, που ευτυχώς λόγω δουλειάς δεν πρόλαβα να ξεστολίσω και τώρα το κοιτάω με χαρά μικρού παιδιού…” έγραψε μεταξύ άλλων, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στα Instagram Stories της.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μένει σπίτι μαζί με τον σύντροφό της, Snik, περιμένοντας να τελειώσουν όλα και να επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164