Μαίρη Συνατσάκη: Οι μοναχικές της βόλτες, με σκοπό να αποφορτιστεί από το άγχος! [pics]

Μια δύσκολη εβδομάδα πέρασε η Μαίρη Συνατσάκη και θέλησε να το μοιραστεί με τον κόσμο, μέσα από το κανάλι της στο Youtube. Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει αποκαλύψει σε παλαιότερες συνεντεύξεις της ότι παλεύει με το άγχος, ενώ πιο παλιά αντιμετώπιζε και κρίσεις πανικού. Η γλυκιά Μαίρη, η οποία βρίσκεται κλεισμένη σπίτι της εδώ και 20 περίπου ημέρες, ένιωσε να μην την χωράει ο χώρος και να αγχώνεται για πολλούς λόγους, προσπαθώντας παράλληλα να το παλέψει και να ηρεμήσει.

Για αυτό τον λόγο, αποφάσισε να αρχίσει να βγαίνει δειλά δειλά έξω και να πηγαίνει για περπάτημα, με σκοπό να αποφορτιστεί από αυτή την αγχώδη κατάσταση, στην οποία βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες: “Δεν με άφηνε το άγχος μου να συγκεντρωθώ. Προτίμησα να ακούσω το σώμα μου και το τι θέλει και έτσι έστειλα 6 στον αριθμό αυτό και πήγα και περπάτησα. Δεν το είχα κάνει όλες αυτές τις προηγούμενες μέρες. Ξόδεψα λίγο χρόνο στο να περπατήσω, να κουνηθώ. Γυμναστική δεν θέλω, έχω πάθει μια αντίδραση. Για αυτό είπα θα περπατήσω, θα ακούσω τη μουσική που μ’ αρέσει, θα πειραματιστώ με την ζωγραφική… Να μιλάτε στον εαυτό σας, σαν να είστε τρελοί… Έχουμε όλοι αυτή την μοναξιά αυτές τις μέρες. Σταμάτησα να με κατηγορώ και να με κρίνω για το γεγονός ότι δεν είμαι οκ…” εξομολογήθηκε η Μαίρη Συνατσάκη στο κανάλι της στο Youtube.

Ευχαριστώ «6». Ευχαριστώ μουσική στα αυτιά μου. [Ξέρετε τι ακούω]. Ευχαριστώ ηλιοβασίλεμα. Ευχαριστώ που σήμερα επιτέλους δεν έβρεχε. 🌼 πι.ες. Έξτρα ευχαριστώ σε εσάς που είδατε το σημερινό βίντεο και καταλαβαίνετε ακριβώς τι αισθάνομαι σε αυτήν εδώ την φωτογραφία. [08.04.20]

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164