Jennifer Love Hewitt: δεν περιμέναμε ποτέ από εκείνη να βάψει τα μαλλιά της ένα τέτοιο χρώμα!

Φήμες λένε ότι δεν υπάρχει ούτε μια διάσημη που να μην έχει βάψει- κουρέψει- κόψει τα μαλλιά της μόνη της εν μέσω καραντίνας κάτι που, αν θέλεις την γνώμη μου, γίνεται περισσότερο για να καταπολεμήσουν την ανία της καραντίνας και λιγότερο επειδή υπάρχει πραγματικά ανάγκη. Γιατί δεν βρίσκω κανέναν λόγο κάποιος να έκανε ανταύγειες τρεις εβδομάδες πριν και μετά από είκοσι μέρες στο σπίτι να έπρεπε να ξαναβάψει τα μαλλιά του.

Το… beauty καμπανάκι χτυπάει για την Jennifer Love Hewitt, την ηθοποιό των αγαπημένων μας σειρών- ταινιών ειδικά της εφηβικής μας ηλικίας η οποία έβαψε τα μαλλιά της ροζ, ένα χρώμα αρκετά εκκεντρικό από μόνο του αλλά και σε συνάρτηση με το πόσο συντηρητική φαντάζει η ίδια στα μάτια μας. Εχμ, φάνταζε.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

The smile of a girl who just did at home hot pink highlights because what else can I do right now! Thanks @limecrimemakeup these hair conditioners are easy and so fun! @nikkilee901 don’t be mad lol. I really miss you! Hey @911onfox new look for Maddie?!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Love Hewitt (@jenniferlovehewitt) στις

Η ηθοποιός, λοιπόν, ανέβασε την παραπάνω φωτό και έγραψε: “Το χαμόγελο ενός κοριτσιού που έκανε στο σπίτι του ροζ ανταύγειες γιατί τι άλλο θα μπορούσα να κάνω τώρα! Nikki Lee μην μου θυμώσεις! Πραγματικά μου λείπεις”, έγραψε η ίδια αποκαλύπτοντας παράλληλα και τη βαφή που χρησιμοποίησε η οποία ήταν η Lime Crime Unicorn Hair Tint, μια βαφή που φεύγει με το λούσιμο.

Θα το τολμούσες;

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164