Γενέθλια για την Ελένη Τσολάκη: Οι πέντε τούρτες και το αισιόδοξο μήνυμα!

Γεννημένη στις 10 Απριλίου του 1986, η Ελένη Τσολάκη έχει σήμερα τα γενέθλιά της.

Η παρουσιάστρια “κλείνει” τα 34 χρόνια της και φέτος θα τα γιορτάσει στο σπίτι, παρέα μόνο με τον αγαπημένο της σύζυγο, Παύλο Πετρουλάκη, αφού λόγω κορονοϊού δεν μπορεί να έχει στο πλευρό της φίλους και συγγενείς της.

Ωστόσο, η συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα δεν έχασε το χαμόγελό της, αφού από το πρωί δεν έχει σταματήσει να δέχεται όμορφε ευχές, ενώ έσβησε και πέντε τούρτες της -η καθεμία είχε πάνω από ένα γράμμα του ονόματός της.

Μάλιστα, η ίδια πόζαρε δίπλα στην εντυπωσιακή γλυκιά δημιουργία και δημοσίευσε στο Instagram την παρακάτω φωτογραφία της, στέλνοντας ένα αισιόδοξο μήνυμα στους followers της.

“Να γελάς…Να αγαπάς…Να χαίρεσαι τη κάθε στιγμή & τη κάθε μέρα!!! Ακόμα κ φέτος που όλοι ζούμε μια δύσκολη πραγματικότητα, στο τέλος σημασία έχει πως έχουμε ο ένας τον άλλο κ μοιραζόμαστε συναισθήματα!! Μου λείπουν οι δικοί μου άνθρωποι που φέτος δεν θα είναι διπλά μου, αλλά νιώθω πως είναι πιο ΕΔΩ από ποτέ!!! νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη για τη τύχη που έχω να νιώθω τόση αγάπη!! Να χαμογελάτε όλοι!!!Κ να περάσουν όλα γρήγορα!! Του χρόνου όλοι μαζί πιο δυνατοί, πιο ενωμένοι, πιο αγαπημένοι, πιο αγκαλιασμένοι από ΠΟΤΕ!!!” , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164