Μήπως ετοίμασες λίγο παραπάνω αρνί, με αποτέλεσμα να σου “μείνει” και να μη ξέρεις τι να το κάνεις;
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 8 μικρά κομμάτια ψητό κρέας (χοιρινό/αρνί/κατσίκι)
- 8 ντοματίνια κομμένα στη μέση
- 2 πρέζες ρίγανη
- 2 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 2 τσιαπάτες / πανίνι / ψωμί του τοστ, ατομικές
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 4 κουτ. της σούπας γιαούρτι
- Μερικά λαχανικά, ψιλοκομμένα
- αλάτι και πιπέρι (για γεύση)
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 200 βαθμούς και αφήνεις το κρέας να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
- Βάζεις τα ντοματίνια σε ένα ταψί με λίγο αλάτι, τη ρίγανη και ένα κουταλάκι λάδι και ψήνεις μαζί με τα ψωμάκια.
- Αφαιρείς το ψωμί από το φούρνο μετά από οκτώ λεπτά και αφήνεις τα ντοματίνια για άλλα 10 λεπτά.
- Παράλληλα, κόβεις τις τσιαπάτες και τις ραντίζεις με λίγο ελαιόλαδο.
- Τρίβεις τα σκόρδα πάνω στην τραγανή ψίχα, μέχρι να διαλυθεί σε κάθε ψωμάκι.
- Παράλληλα, ζεσταίνεις το κρέας στο φούρνο για περίπου 10 λεπτά.
- Απλώνεις το γιαούρτι και τα λαχανικά στη μια πλευρά των ψωμιών και από πάνω μοιράζεις το κρέας, αλατοπιπερώνεις και προσθέτεις τα ψητά ντοματίνια.
- Απολαμβάνεις, όσο είναι ζεστό!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ