Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Οι ξέγνοιαστες πασχαλινές στιγμές του ερωτευμένου ζευγαριού! [pics]

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης έκλεισαν έναν χρόνο σχέσης και είναι στα καλύτερά τους! Η παρουσιάστρια του Open Tv διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό. Η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή “Ευτυχείτε” πάει από το καλό στο καλύτερο και κάθε μέρα κερδίζει την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών και σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Μάλιστα, όπως σε είχε ενημερώσει το TLIFE, πριν μερικό καιρό, η Κατερίνα Καινούργιου δέχτηκε πρόταση και από τον Alpha για πρωινή εκπομπή.

Η παρουσιάστρια του «Ευτυχείτε» δεν έχει υπογράψει ακόμα για τη νέα σεζόν, οπότε όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά! Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η όμορφη Κατερίνα βρήκε στο πρόσωπο του γοητευτικού εφοπλιστή έναν ιδανικό σύντροφο και έναν υπέροχο φίλο και οι στιγμές που ζει μαζί του είναι μοναδικές. Το ερωτευμένο ζευγάρι περνάει τον χρόνο του στην καραντίνα βλέποντας ταινίες και σειρές, διαβάζοντας βιβλία και μαγειρεύοντας!

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να μη περάσουν τις μέρες του Πάσχα μαζί! Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης πέρασαν μια υπέροχη μέρα μαζί με πολύ φαγητό, όμορφη παρέα και καλό κρασί. Το αγαπημένο ζευγάρι δεν σταμάτησε να δημοσιεύει στιγμιότυπα από το πασχαλινό τραπέζι, όπου τσούγκρισε κόκκινα αυγά, έψησε κάθε λογής κρέατα – ο Φίλιππος γιατί όπως έχει αποκαλύψει η Κατερίνα εκείνη δεν μαγειρεύει – ενώ έψησε και σπιτικό ψωμί!

Το βράδυ μάλιστα και αφού είχαν απολαύσει ένα λουκούλειο γεύμα… ξαναπείνασαν και παρήγγειλαν μπέργκερ, πατάτες τηγανιτές και μακαρονάδες!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164