Χριστίνα Κοντοβά – Τζώνη Καλημέρης: Βόλτα με τα σκυλιά τους στο ηλιόλουστο κέντρο της Αθήνας [pics]

“6” στο 13033 έστειλαν η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης προκειμένου να βγουν για λίγο από το σπίτι τους και να απολαύσουν τον ηλιόλουστο καιρό. Το αγαπημένο ζευγάρι μπορεί στην αρχή της καραντίνας να πέρασε δύσκολα, αφού είχε όλα τα συμπτώματα του κορονοϊού και έμεινε μέσα για 14 ημέρες, όμως πλέον έχει βρει τις ισορροπίες του και έχει προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα που έχει επιφέρει η πανδημία του ιού.

Οι δυο τους συγκατοικούν στο κέντρο της Αθήνας και έτσι σε καθημερινή βάση στέλνουν το απαραίτητο μήνυμα και βγαίνουν για περπάτημα ή βόλτα μαζί με τα σκυλιά τους. Έτσι έγινε και αυτή τη φορά. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στην Διονυσίου Αεροπαγίτου κατά τη διάρκεια του περιπάτου τους μαζί με τους τετράποδους φίλους τους.

Μπορεί ο κορονοϊός να εξακολουθεί να απειλεί τις ζωές μας, όμως δεδομένου ότι βρισκόμαστε στην καρδιά της άνοιξης, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από μια σύντομη βόλτα στη γειτονιά μας τηρώντας φυσικά όλα τα μέτρα προστασίας. Φορώντας τις φόρμες τους η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης έκαναν ένα ευχάριστο διάλειμμα από τη ρουτίνα τους μέσα στο σπίτι.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164