Συνταγή για σπιτική πίτσα πεπερόνι

50 λεπτά
Χρόνος εκτέλεσης
5
Mερίδες
Μέτρια
Βαθμός δυσκολίας

Γευστική, τραγανή και σε αιχμαλωτίζει από το πρώτο “κρατς”!

Συστατικά

  • Zύμη για πίτσα (περίπου 500 γρ.)
  • Ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. καλαμποκάλευρο
  • 1/2 φλιτζάνι bbq sauce
  • 2 μέτρια κρεμμύδια ,κομμένα σε λεπτές ροδέλες
  • 500 γρ. πεπερόνι σε φέτες (18 φέτες περίπου)
  • 10 ελίτσες, χωρίς κουκούτσι
  • 1 φλιτζάνι διάφορα τυριά τριμμένα (cheddar, gooda, μοτσαρέλα, παρμεζάνα)

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 200 βαθμούς C.
  • Σε ένα μπολ ραντισμένο με ελαιόλαδο, βάζεις τη ζύμη και την αφήνεις να σταθεί για 15 λεπτά.
  • Πασπαλίζεις ένα στρογγυλό ταψάκι με λίγο αλεύρι και στρώνεις πάνω τη ζύμη.
  • Απλώνεις τη σος μπάρμπεκιου και στρώνεις από πάνω τα κρεμμυδάκια, το πεπερόνι και τις ελιές. Πασπαλίζεις με το τυρί.
  • Τοποθετείς στο φούρνο και ψήνεις για 20 λεπτά περίπου, μέχρι να λιώσει το τυρί και να ροδοκοκκινίσει.
  • Απολαμβάνεις!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164