Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η καραντίνα τελείωσε αλλά οι βόλτες με το ποδήλατο συνεχίζονται! Φωτογραφίες

Η καραντίνα τελείωσε, η απαγόρευση της κυκλοφορίας αποτελεί παρελθόν και σιγά σιγά επανερχόμαστε στην καθημερινότητα. Μπορεί πια να μη μένουμε συνέχεια σπίτι, εξακολουθούμε, όμως, να κάνουμε οτιδήποτε περνάει από το χέρι μας για να παραμείνουμε ασφαλείς. Αν δεν τηρούμε τους βασικούς κανόνες μπορεί γρήγορα η κατάσταση να ανατραπεί και αυτό δεν το θέλει σίγουρα κανείς.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία πέρασε όλο αυτό το διάστημα κλεισμένη στο σπίτι, βγαίνοντας έξω μόνο για άθληση ή για περίπατο με τον σκύλο της, ξεκίνησε σιγά σιγά τις πιο ελεύθερες μετακινήσεις, αλλά πάντα με προσοχή. Η καραντίνα αποτελεί παρελθόν για εκείνη, αλλά οι συνήθειες που απέκτησε κατά τη διάρκειά της όχι.

Μια από αυτές είναι και η βόλτα με το ποδήλατο στα νότια προάστια. Η ξανθιά παρουσιάστρια απολαμβάνει τις βόλτες με το νέο της δίκυκλο και καθημερινά θα βγει σίγουρα μία φορά στους δρόμους, καθώς αυτός είναι και ένας πολύ καλός τρόπος, σύμφωνα πάντα και με τους ειδικούς, για καύση λίπους.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε μια πρωινή… ποδηλατάδα στη Βουλιαγμένη. Με αθλητικό look, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με τα μαλλιά της πιασμένα σε έναν ατημέλητο κότσο, έκανε την βόλτας της δίπλα στη θάλασσα εκμεταλλευόμενη τον ηλιόλουστο καιρό. Μάλιστα, όταν αντιλήφθηκε τον paparazzi, δεν δίστασε να του χαρίσει το πιο λαμπερό χαμόγελό της και να τον χαιρετήσει από μακριά.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164