Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έτοιμη για δουλειά! Backstage στιγμιότυπα από τη νέα της φωτογράφιση [pics,vid]

Μετά το τέλος του GNTM 2, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι έτοιμη να επιστρέψει στην τηλεόραση! Το πανέμορφο μοντέλο και πρώην κριτής του reality μόδας αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της επικαιρότητας και όλοι θέλουμε να μάθουμε πιο θα είναι το τηλεοπτικό της μέλλον! Η ίδια σε συνέντευξή της στο Πρωινό επιβεβαίωσε έμμεσα ότι βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Alpha, ενώ οι πληροφορίες την θέλουν να παρουσιάζει το reality αγάπης “The Bachelor”.

«Θα περιμένουμε λίγο ακόμα η αλήθεια είναι. Κάναμε πολλά ραντεβού η αλήθεια είναι με πολλούς ανθρώπους που είχαν όραμα και στόχο. Αυτό που τελικά αποφασίσαμε και πήγαμε προς τα εκεί ήταν η ζεστασιά και η αγάπη που ένιωσα. Νομίζω ότι είναι δικαίωμα του σταθμού να κάνει την πρώτη ανακοίνωση και ύστερα εγώ θα κάνω με τη σειρά μου. Δεν έχει πέσει καμία υπογραφή, θέλω να κάνετε υπομονή», σχολίασε, μεταξύ άλλων, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην Μαίρη Αρώνη.

Μέχρι να έχουμε μια επίσημη ανακοίνωση από τον σταθμό, το γνωστό μοντέλο συνεχίζει τη σκληρή δουλειά για διαφημίσεις και καμπάνιες μεγάλων εταιρειών! Πριν λίγες ημέρες, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αφέθηκε στα χέρια της dream team ομάδας της και έγινε μια κούκλα, για τις ανάγκες επαγγελματικής φωτογράφισης. Μέσα από τα Instagram Stories της, το μοντέλο με σπουδές στην Δημοσιογραφία, μοιράστηκε στιγμιότυπα από την φωτογράφιση και δεν σταμάτησε να παίζει με τον φακό.

Από την άλλη, στην προσωπική της ζωή, είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ στο πλευρό του συντρόφου της, Snik. Οι δυο τους πλέον μένουν μαζί σε ένα μεγάλο σπίτι στην Πεντέλη και απολαμβάνουν τον έρωτά τους!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164