Ο Νίκος Κοκλώνης απαντά για την “συμφωνημένη” αποχώρηση της Χριστίνας Παππά από το J2US

“Εκ των πραγμάτων είχα κάνει συμφωνία με τον Νίκο Κοκλώνη ότι θα φύγω στο 3ο επεισόδιο, διότι έπρεπε να πάω στη Μύκονο. Δεν σου κρύβω ότι στεναχωρήθηκα, δεν το περίμενα. Το να πεις σε έναν άνθρωπο ότι είναι αφελής, είναι πολύ καλό. Γιατί πρέπει να είναι αρνητικό; Δεν έχω τίποτα με την Κωνσταντίνα, ίσα ίσα. Μια κούκλα είναι και μου φτιάχνει τη διάθεση. Εάν είχα κάτι πριν, είναι δικό μου και δικό της, δεν έχει καμία σχέση με κάτι άλλο” , δήλωσε πρόσφατα η Χριστίνα Παππά στην κάμερα του Happy Day.

Ο παρουσιαστής του J2US, Νίκος Κοκλώνης, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv” και μιλώντας στην Εύη Βαλή έδωσε την δική του απάντηση για την αποκάλυψη που έκανε η Χριστίνα Παππά για το J2US.

Ακολουθεί σχετικό απόσπασμα:

Τι ισχύει με όσα λέγονται περί συμφωνιών για αποχωρήσεις;

Να σου εξηγήσω τι γίνεται. Η Χριστίνα Παππά, για να σου πω ονομαστικά, η οποία είπε ότι είχε κάνει συμφωνία να φύγει ως το τρίτο σόου, η αλήθεια είναι ότι είχαμε πει πως αν έρθει το καλοκαίρι, φτάσουμε σε ένα επεισόδιο Χ και εκείνη πρέπει να πάει στο μαγαζί της στη Μύκονο, τότε θα έπρεπε να αποχωρήσει. Το να αποχωρήσει κάποιος οικειοθελώς είναι δικαίωμά του.

Αν όμως εγώ ήθελα, ας πούμε, να πειράξω τα αποτελέσματα, για να βγει κάποιος πρώτος, δεν θα μπορούσα, γιατί η ψηφοφορία βγαίνει στο 50% από την κριτική επιτροπή, που η συγκεκριμένη επιτροπή δεν θα άκουγε ποτέ τη γνώμη μου, και το υπόλοιπο 50% είναι οι ψήφοι των τηλεθεατών, τους οποίους δεν ελέγχω εγώ. Η ψηφοφορία γίνεται μέσα από την εφαρμογή του καναλιού. Εγώ τα αποτελέσματα τα παίρνω πριν από το επεισόδιο.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164