Ένας αναπάντεχος, αλλά ονειρικός συνδυασμός στο μπολάκι σου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 500 γρ. καθαρισμένο παντζάρι
- 400 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
- 200 γρ. μαρούλι, καθαρισμένο
- Μερικά φύλλα μέντας
- 1 πράσινο κρεμμύδι, κομμένο σε ροδέλες
- 2 κόκκινες πιπεριές, κομμένες σε ροδέλες
- 5 κουτ. του γλυκού μέλι
- 5 κουτ. του γλυκού χυμό λεμονιού
- 1 κουτ. του γλυκού μουστάρδα απαλή
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα κατσαρολάκι, με αλατισμένο νερό βράζεις το παντζάρι, ανακατεύοντας πολύ συχνά και καλά.
- Μόλις αρχίσει να μαλακώνει, απομακρύνεις από τη φωτιά και αφήνεις το βρασμένο παντζάρι να κρυώσει.
- Παράλληλα, θρυμματίζεις τη φέτα και κόβεις τα υπόλοιπα υλικά σου σε ροδέλες.
- Σε ένα μικρό μπολάκι, αναμειγνύεις το λάδι, το λεμόνι, το μέλι και τη μουστάρδα.
- Σε ένα ξύλινο μπολ, τοποθετείς το παντζάρι και τα υπόλοιπα υλικά. Περιχύνεις με τη σος που έφτιαξες.
- Απολαμβάνεις!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ