Κατερίνα Καινούργιου: Έτσι είναι στην καθημερινότητά της, εκτός εκπομπής! Η βόλτα στο Κολωνάκι – Φωτογραφίες

Στην καλύτερη φάση της ζωής της βρίσκεται η Κατερίνα Καινούργιου και όχι άδικα! Η αγαπημένη παρουσιάστρια απολαμβάνει την επαγγελματική της επιτυχία, καθώς η εκπομπή της Ευτυχείτε σημειώνει καθημερινά υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Η Κατερίνα Καινούργιου τα έχει καταφέρει με σκληρή δουλειά αλλά και με πολύ όρεξη και κέφι για αυτό που κάνει! Από την άλλη, εδώ και έναν χρόνο είναι full in love με τον γοητευτικό σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη!

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η παρουσιάστρια του Open Tv και ο αγαπημένος της επισκέφτηκαν την Μύκονο και πέρασαν ένα ρομαντικό και ξέγνοιαστο διήμερο! Μάλιστα, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, το ζευγάρι πήγε για δείπνο σε εστιατόριο δίπλα στο κύμα, όπου απόλαυσε λαχταριστά πιάτα. Μια μέρα μετά, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE “τσάκωσε” την Κατερίνα Καινούργιου στο Κολωνάκι!

Η όμορφη παρουσιάστρια πάρκαρε το αμάξι της και απόλαυσε την βόλτα της στην πολυσύχναστη γειτονιά της Αθήνας!  Με ανοιξιάτικο look και φορώντας ένα μάξι floral φόρεμα ήταν πιο όμορφη από ποτέ!

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164