Ζέτα Δούκα: Ο σύζυγός της γυμνάζεται με βοηθό την κόρη τους κι εκείνη τους καμαρώνει! [video]

Η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζαντωνάς έχουν δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια. Η ηθοποιός και ο γυμναστής είναι full in love και δεν το κρύβουν σε κάθε τους κοινή εμφάνιση, ενώ η μονάκριβη κόρη τους, Θάλεια, αποτελεί και για τους δύο την απόλυτη προτεραιότητά τους.

Η Ζέτα Δούκα, ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητα με τον σύζυγό της και την μικρή τους πριγκίπισσα, την οποία προσπαθούν να μην αποχωρίζονται λεπτό.

Το πρωί της Τετάρτης, η ηθοποιός ανήρτησε στα stories της δύο βίντεο, δείχνοντας στους followers της πώς γυμνάζεται η μικρή Θάλεια μαζί με τον μπαμπά της. Φορώντας και οι δύο τα αθλητικά τους, έκαναν κουτσό μέσα στο άλσος της γειτονιάς τους, αλλά και διατάσεις μαζί με τους μαθητές του γοητευτικού γυμναστή.

Η ευτυχισμένη μαμά τους καμάρωσε από μακριά και τους απαθανάτισε με το κινητό της, περήφανη για τον άντρα της ζωής της και τον καρπό του έρωτά τους που έγινε για λίγο… βοηθός του.

Δες τα βίντεο που ακολουθούν:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164