Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Πρωινή έξοδος για καφέ στη Γλυφάδα μαζί με φίλους τους! [pics]

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Πριν από πέντε χρόνια, η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό της κόρης τους, Ελένης, η οποία αποτελεί πια την απόλυτη προτεραιότητα και τον δύο. Ο τραγουδιστής και η σχεδιάστρια μόδας παντρεύτηκαν μάλιστα πριν από ενάμισι χρόνο, επισφραγίζοντας έτσι τη πολυετή σχέση τους, η οποία όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και πιο δυνατή.

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε ένα ταξίδι στη Μύκονο μαζί με την μικρή του πριγκίπισσα και πέρασε μερικές στιγμές χαλάρωσης στο εξοχικό του, ενώ λίγες μέρες μετά την επιστροφή τους στην Αθήνα, ο Αντώνης και η Υβόννη απαθανατίστηκαν σε έξοδο με φίλους τους στη Γλυφάδα.

Με casual look και φανερά ευδιάθετοι, ήπιαν καφέ παρέα με καλούς τους φίλους σε γνωστό στέκι της περιοχής, ενώ δεν σταμάτησαν να συζητούν και να γελούν, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φλας των παπαράτσι.

Η Υβόννη, μάλιστα, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με τα μαλλιά της πιασμένα σε έναν ατημέλητο κότσο έλαμπε από ομορφιά, ενώ ο Αντώνης δεν πήρε τα μάτια του από πάνω της.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164