Frezyderm Sun Screen Velvet: τι πρέπει να ξέρεις για τα προϊόντα που άλλαξαν για πάντα τον τρόπο που βλέπουμε τα αντηλιακά!

Πριν μερικά χρόνια κανείς μας δεν ήταν εκπαιδευμένος να φοράει αντηλιακή όλο το χρόνο. Ή, καλύτερα, όλοι γνωρίζαμε πόσο σημαντικό είναι το αντηλιακό αλλά στην πραγματικότητα κανείς μας δεν φορούσε γιατί ακριβώς δεν είχε βρει εκείνο το αντηλιακό που να τον κάνει να νιώθει άνετα μέσα στο δέρμα τους: κάποια γυάλιζαν, πολλά (τα περισσότερα) κάθονταν βαριά και η αίσθηση μετά από λίγες ώρες ήταν μια αίσθηση έντονης λιπαρότητας.

Κι έπειτα, ήρθε εκείνο το καλοκαίρι και η στάση μας απέναντι στην αντηλιακή προστασία άλλαξε. Γιατί εκείνο το καλοκαίρι κυκλοφόρησε ένα αντηλιακό που σύντομα έγινε γνωστό από στόμα σε στόμα χάρη στην τέλεια υφή του. Αν το χρησιμοποιείς ξέρεις ήδη την απάντηση. Τα Sunscreen Velvet της Frezyderm είναι η σειρά αντηλιακών που αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή χάρη σε αυτή την βελούδινη υφή που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει ελεύθερα (δεν εισχωρεί στους πόρους) με αποτέλεσμα να το αισθάνεσαι περισσότερο σαν δεύτερη επιδερμίδα παρά σαν ένα ακόμη προϊόν.

Πέρα, όμως, από την αίσθηση και το αποτέλεσμα που αφήνει η σειρά Sunscreen Velvet της Frezyderm στην επιδερμίδα (μέχρι εκείνη τη στιγμή είχαμε να κάνουμε με αντηλιακά που ήταν κάπως βαριά και άφηναν λευκά σημάδια), κάτι ακόμη πολύ σημαντικό είναι ο σεβασμός και προς το περιβάλλον. Πρωτόκολλα μελέτης σε συνεργασία με Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και Διαπιστευμένα Αναλυτικά Εργαστήρια πιστοποιούν την υψηλή τεχνογνωσία τους, όπως ότι δεν ανιχνεύονται στο θαλασσινό νερό, διαφυλάσσοντας το θαλάσσιο περιβάλλον.

#KeepItSafe για ηλιοπροστασία με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον!

Όπως είπαμε, κάθε αντηλιακό της σειρά Sunscreen Velvet της Frezyderm έχει αποδειχθεί κατόπιν ερευνών ότι δεν αφήνει περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Κάτι ακόμη εξίσου σημαντικό είναι ότι κανέναν αντηλιακό δεν διεισδύει στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας και δεν εισχωρεί στο κυκλοφορικό σύστημα δημιουργώντας μας ένα απόλυτο αίσθημα ασφάλειας πέρα από την ευχαρίστηση που προσφέρει η πατενταρισμένη Second Skin τεχνολογία.

Κι επειδή στην στήλη αυτή μια από τις πιο συχνές ερωτήσεις που φτάνουν σε συνάρτηση με το αντηλιακό είναι “Μπορεί το αντηλιακό μου να φράξει τους πόρους”, η απάντηση εδώ είναι “Όχι!”. Όλα τα αντηλιακά της σειράς είναι μη φαγεσωρογόνα (μπορείς να το αναζητήσεις στις συσκευασίες των καλλυντικών και ως non comedogenic) που σημαίνει ότι επιτρέπουν στην επιδερμίδα να αναπνέει ελεύθερα γι’αυτό και είναι ιδανικά ακόμη και για τις λιπαρές επιδερμίδες.

Beauty editor’s tip: το αντηλιακό με χρώμα είναι από τα αγαπημένα μας και με αυτό μπορείς να αντικαταστήσεις τους καλοκαιρινούς μήνες το foundation σου, αφού χαρίζει τέλεια ομοιοχρωμία!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164