Κατερίνα Παπουτσάκη: Μπέρδεψε τα γενέθλια των παιδιών της! [video]

Τα παιδιά της είναι αναμφίβολα η μεγάλη της αδυναμία, αλλά ακόμη και εκείνη έχει δικαίωμα να μπερδευτεί. Ο λόγος για την Κατερίνα Παπουτσάκη που βρέθηκε με τον Μελέτη Ηλία στο «Σημείο συνάντησης» της ΕΡΤ1 και μας χάρισε ένα μοναδικό σκηνικό.

Καθώς μιλούσαν οι δυο ηθοποιοί, ο Μελέτης Ηλίας αναφέρθηκε στην ψυχοθεραπεία και η Κατερίνα Παπουτσάκη του αποκάλυψε: «Δεν ξέρω να οριοθετούμαι και αυτό είναι κάτι που δουλεύω πάρα πολύ με την ψυχοθεραπεύτριά μου. Και γενικά με βοηθάει πάρα πολύ αυτό στην οριοθέτηση, μακάρι να είχα ξεκινήσει αυτή τη δουλίτσα πριν δέκα χρόνια, θα βοηθούσε πάρα πολύ. Με τον άνδρα μου κάνουμε μαζί ψυχοθεραπεία».

Και στη συνέχεια, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στα παιδιά της και στην ημερομηνία γέννησής του και κάπου… τα μπέρδεψε λίγο για τον Μάξιμο και των Κίμωνα! «Ο γιος μου ο μικρός είναι 3 Μαρτίου, 4 Μαρτίου συγγνώμη, είναι 3 Μαΐου ο άλλος. Λοιπόν είναι 4 Μαρτίου το μικρό και 3 Μαΐου ο μεγάλος. Ε, τι να κάνω που είναι κοντά και έχω πρόβλημα με τη μνήμη μου! Ξεφτιλιστήκαμε», είπε γελώντας η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Και φυσικά τα σχόλια δεν είχαν τέλος!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164