Τα «Μεσάνυχτα» έριξαν αυλαία – Έτσι αποχαιρέτησε η Ελεονώρα Μελέτη τους τηλεθεατές! [video]

Τα τελευταία “Μεσάνυχτα” παρακολουθήσαμε, το βράδυ της Τρίτης, μέσα από την συχνότητα του Alpha. Η εκπομπή έριξε αυλαία μετά από δύο επιτυχημένες σεζόν, με την Ελεονώρα Μελέτη να αποχαιρετά το τηλεοπτικό κοινό με τον δικό της τρόπο.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ευχαρίστησε από καρδιάς τους τηλεθεατές, τους καλεσμένους που πέρασαν από το πλατό και τους συνεργάτες της, ενώ ανανέωσε το ραντεβού τους μαζί τους για τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

«Ειδικότερα, στο κλείσιμο της εκπομπής του Alpha, η Ελεονώρα Μελέτη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Και έτσι λοιπόν να σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ που για ακόμα μια χρονιά τιμήσατε με την παρουσία σας την εκπομπή μας. Ήσασταν τυπικοί στο ραντεβού μας και μοιραστήκαμε μαζί με τους καλεσμένους μας όμορφες σκέψεις και πολλά συναισθήματα. Να σας ευχηθώ να έχετε ένα υπέροχο καλοκαίρι, σίγουρα θα είναι διαφορετικό από τα άλλα αλλά να σας δώσει όλα όσα έχετε μέσα στην ψυχή σας…», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Πέρα από τους καλεσμένους που μας τίμησαν με την παρουσία τους σε αυτήν εδώ την εκπομπή, θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, τον καθένα ξεχωριστά, τους συνεργάτες μου. Αυτά ήθελα να πω και ανανεώνουμε το τηλεοπτικό μας ραντεβού για τον Σεπτέμβρη, σας φιλώ πολύ».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164