Την ετοιμάζεις πανεύκολα και την έχεις μαζί σου πάντα και παντού!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 φλιτζάνια βρώμη
- 1/2 φλιτζάνι ταχίνι
- 1/2 φλιτζάνι μέλι
- 2 κουτ. της σούπας φιστικοβούτυρο
- 1 κουτ. του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
- 1/8 κουτ. του γλυκού αλάτι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 170 βαθμούς C.
- Σε μία λαδόκολλα, απλώνεις τη βρώμη και τοποθετείς στο ταψί στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 10 λεπτά.
- Σε μία κατσαρόλα, αναμειγνύεις το μέλι, το φιστικοβούτυρο, το ταχίνι, το εκχύλισμα βανίλιας και το αλάτι σε μέτρια φωτιά. Μόλις το μείγμα “δέσει” το περιχύνεις στη βρώμη.
- Ψήνεις στο φούρνο για περίπου 15 λεπτά.
- Κόβεις σε μικρά κομμάτια και απολαμβάνεις!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ