Μία άκρως καλοκαιρινή και θρεπτική σαλάτα που μπορείς να ετοιμάσεις σε λιγότερο από 20 λεπτά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 4 φλιτζάνια καρπούζι
- 4 φλιτζάνι σπανάκι
- 2 μεγάλα αβοκάντο, πολύ καλά καθαρισμένα
- 1/4 του φλιτζανιού εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 1/4 του φλιτζανιού λάδι λαχανικών
- 1/2 κουτ. του γλυκού πάπρικα
- 1 λάιμ
Τρόπος Μαγειρέματος
- Σε ένα μπολ, αναμειγνύεις το καρπούζι (αφού πρώτα το έχεις καθαρίσει), το σπανάκι και τα αβοκάντο.
- Ανακατεύεις απαλά, προσέχοντας να μην διαλυθεί το εύθραυστο καρπούζι.
- Σε ένα δεύτερο μπολάκι, ρίχνεις το ελαιόλαδο και το λάδι λαχανικών, καθώς και το χυμό από το lime. Ανακατεύεις με ένα πιρούνι, μέχρι να παρατηρήσεις ότι το μείγμα σου αρχίζει να “δένει”.
- Περιχύνεις το dressing σου με λίγη πάπρικα στο μείγμα του πρώτου μπολ, ανακατεύεις με μία ξύλινη κουτάλα και απολαμβάνεις!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ