Τραγανά, αλμυρά με μία γλυκιά αίσθηση να αφήνουν στους γευστικούς σου κάλυκες!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 μεγάλες γλυκοπατάτες
- 2 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
- 1/4 κουτ. του γλυκού αλάτι
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, προθερμαίνεις τον φούρνο στους 200 βαθμούς C.
- Καθαρίζεις προσεκτικά τις γλυκοπατάτες σε λεπτές ροδέλες.
- Μοιράζεις τις ροδέλες σε ένα ταψί, στο οποίο πρώτα έχεις τοποθετήσει μία λαδόκολλα.
- Ραντίζεις με το ελαιόλαδο, πασπαλίζεις με το αλάτι και ψήνεις στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 2 ώρες.
- Απολαμβάνεις!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ