Σάββας Πούμπουρας: Κάνει live cooking στις διακοπές για την σύζυγό και τους φίλους του!

Τι κι αν βρίσκεται σε διακοπές με την οικογένειά του στην Αγία Νάπα στην Κύπρο, ο Σάββας Πούμπουρας θέλησε να κάνει ένα διάλειμμα από τις βουτιές και τα non stoρ παιχνίδια με το μωρό και να επιδοθεί στην αγαπημένη του ασχολείται που δεν είναι άλλη από… τη μαγειρική.

Πλάι στην πισίνα του όμορφου ξενοδοχείου που μένει με την Αρετή Θεοχαρίδη και την μπέμπα τους, στήθηκε ένας πάγκος μαγειρικής και έχοντας τα απαραίτητα, ο Σάββας Πούμπουρας έκανε live cooking για την σύζυγο και τους φίλους του και εντυπωσίασε.

«Μαγειρεύοντας για τους ανθρώπους μου. Ό,τι γίνεται με αγάπη, δεν έχει λάθος. Ήρθαν χαλαροί, αράξαμε 4 ώρες. Χωρίς βιασύνη.

Χαλαρά έβγαιναν τα πιάτα και μετά οι βουτιές και τα κενά για μπίρες και τα πειράγματα. Και στο τέλος, στις 17:00 το φρούτο: Γαριδομακαρονάδα.

Έτσι θέλει. Χωρίς βιασύνη. Είσαι διακοπές. Άραξε. Το φαΐ είναι ευχαρίστηση. Μα ακόμα μεγαλύτερη, η παρέα! Next cooking spot: Who knows»,  έγραψε χαρακτηριστικά ο Σάββας Πούμπουρας στο προφίλ του στο Instagram και ανέβασε μια φωτογραφία με τη γαριδομακαρονάδα που ετοίμασε.

Φυσικά, η σύζυγός του φρόντισε να δημοσιεύσει καρέ καρέ τις δημιουργίες του καλού της και όλα τα πεντανόστιμα πιάτα που ετοίμασε ο ίδιος για εκείνην και την παρέα τους!

Δες τα πιάτα που ετοίμασε ο Σάββας Πούμπουρας:

Και οι εκπλήξεις συνεχίζονται!

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164