Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Βόλτα με το σκάφος στην Αίγινα! Φωτογραφίες

Ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο στον Αργοσαρωνικό πέρασαν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου! Το αγαπημένο ζευγάρι βρήκε ευκαιρία στο ρεπό του να ξεκλέψει λίγο χρόνο και να κάνει μια σύντομη απόδραση με σκάφος στην Αίγινα. Βλέπεις, η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο γοητευτικός personal trainer φέτος δεν έκαναν καθόλου καλοκαιρινές διακοπές, καθώς παρουσιάζουν καθημερινά την εκπομπή “Καλοκαίρι Not” με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την Νάταλι Κάκκαβα.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, όμως, άφησαν για λίγο την κορούλα τους Μελίτα Δήμητρα στους γονείς τους και απέδρασαν στην Αίγινα, με σκοπό να απολαύσουν δροσερές βουτιές και λίγες στιγμές ανεμελιάς. Η Ελένη Χατζίδου δεν σταμάτησε να δημοσιεύει τρυφερά στιγμιότυπα με τον άντρα της ζωής της στα social media, δείχνοντας πιο ερωτευμένη από ποτέ!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, όπως θα δεις στις φωτογραφίες που μοιράστηκε, έχει επανέλθει στο άκρως καλλίγραμμο κορμί της μετά τη γέννηση της κόρης της και είναι πιο κούκλα από ποτέ!

Να σου θυμίσουμε πως η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έχουν προγραμματίσει τον θρησκευτικό τους γάμο αλλά και τη βάφτιση της κόρης τους στις 19 Σεπτεμβρίου! Ωστόσο, το ζευγάρι φοβάται ότι ίσως η πανδημία του κορονοϊού θα αναβάλλει τα σχέδιά του!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164