Josephine: Οι ανέμελες στιγμές στην πισίνα και το… εντυπωσιακό της κορμί! Φωτογραφίες

Στην Τήνο βρέθηκε το φετινό καλοκαίρι η Josephine και πέρασε υπέροχα! Η δημοφιλής τραγουδίστρια, η οποία πριν λίγες μέρες έκλεισε τα 30 της χρόνια και το γιόρτασε με ένα λαμπερό πάρτι, επέλεξε για τις καλοκαιρινές της διακοπές τις Κυκλάδες, όπου απόλαυσε τον ήλιο και την θάλασσα, παρέα με τους φίλους της και όχι… με κάποιο αγόρι.

Η Josephine τα τελευταία χρόνια έχει δει την καριέρα της να ανθίζει, αφού κάθε τραγούδι που κυκλοφορεί γίνεται αμέσως επιτυχία! Ειδικότερα, τα δύο τελευταία, το “Fimi” και το “Εγώ” πέταξαν στις πρώτες τάσεις του Youtube. Μετά από χρόνια σκληρής δουλειάς και αφού πέτυχε τους στόχους της, η σέξι τραγουδίστρια θέλησε να κάνει διακοπές στο αγαπημένο της νησί, με σκοπό να ξεκουραστεί και να ζήσει ανέμελες στιγμές.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Josephine στο πολυτελές ξενοδοχείο που διέμενε στην Τήνο, να απολαμβάνει τις βουτιές της στην πισίνα αλλά και δροσερά cocktails με την φίλη της. Όπως θα δεις στις φωτογραφίες, η τραγουδίστρια διατηρεί ένα απίστευτο κορμί, με άψογες αναλογίες και είναι μια κούκλα!

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164