Η Cardi B φοράει συνέχεια περούκες αλλά αυτή είναι η πιο εντυπωσιακή που έχει βάλει ποτέ!

Η Cardi B ανήκει αναμφισβήτητα στην κατηγορία hair chameleon αφού πειραματίζεται κάθε τόσο με τα μαλλιά της και με τις περούκες. Κάθε τόσο… τόσο  που δεν ξέραμε τελικά πώς είναι πραγματικά τα μαλλιά της μέχρι που αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας αυτή την DIY μάσκα μαλλιών που εφαρμόζει η ίδια και έχει τόσο λαμπερά μαλλιά. Δες εδώ τη συνταγή.

Από τότε μέχρι σήμερα η ίδια άλλαξε 189 διαφορετικά μαλλιά (τυχαίος αριθμός) και άλλες τόσες περούκες αλλά αυτή που ανέβασε τελευταία στο instagram της ήταν η πιο extreme περούκα με την οποία την έχουμε δει ποτέ!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ya like my hair ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cardi B (@iamcardib) στις

Η παραπάνω ροζ περούκα είναι χτενισμένη σε δύο τέλειες συμμετρικές καρδιές που προφανώς απαιτούν πολύ ταλέντο για να τις πετύχει κανείς, στην προκειμένη περίπτωση ο Tokyo Stylez ο οποίος είναι υπεύθυνος για αυτό το αποτέλεσμα (FIY: ο Tokyo Stylez είναι ο ίδιος που φτιάχνει τις περούκες και της Kylie Jenner).

Η Cardi B., λοιπόν, ανέβασε το παραπάνω βίντεο και ρώτησε τους followers της αν πήγαιναν σε κάποιο club με αυτό το χτένισμα. Φυσικά, η απάντηση ήταν ναι από τους περισσότερους (αν και τα μαγαζιά αυτά δεν λειτουργούν αυτές τις μέρες).

Εσύ θα το τολμούσες;

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164