Tζένη Μπαλατσινού: 10 κανόνες που ακολουθεί για να διατηρεί το κομψό style της

Η Τζένη Μπαλατσινού απασχολεί τις τελευταίες μέρες τα μέσα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της και σίγουρα πλέει σε πελάγη ευτυχίας!Παρόλα αυτά η Τζένη είναι από τις γυναίκες που εμείς την παρακολουθούμε καιρό τώρα για το κομψό style της και τις εμφανίσεις της.

Μια αδιαμφισβήτητη πολύ όμορφη γυναίκα, ξεκίνησε σαν «Σταρ Ελλάς», γνωστό μοντέλο, businesswoman και σύζυγος πλέον του υπουργού Βασίλη Κικίλια, στο κατώφλι των 50 εξακολουθεί με πολύ ιδιαίτερο τρόπο να παραμένει ψηλά στις καλοντυμένες Ελληνίδες!

Ειδικά επειδή συνεχίζει να διαθέτει αξιοζήλευτη σιλουέτα, είναι σημαντικό να ακούς από εκείνη πως το ντύσιμο δεν απαιτεί μόνο υποδειγματικές αναλογίες αλλά και άποψη ενώ έχει δηλώσει ότι ”δεν θέλει να ντύνεται σαν μία 25χρονη”.

Ανήκει στις πιο στιλάτες γυναίκες και μπορεί με απλά κομμάτια να έχει ένα πολύ στιλάτο look όμως παρατηρώντας την βλέπουμε ότι στο πέρασμα του χρόνου ακολουθεί μερικούς βασικούς κανόνες και μπορούμε σήμερα μαζί να τους αποκωδικοποιήσουμε κάνοντας ένα απολαυστικό φωτογραφικό ρεπορτάζ μέσα από το instagram της.

  1. Το μπλε είναι από τα αγαπημένα της χρώματα και πολύ συχνά το επιλεγεί για τις εμφανίσεις αφού την κολακεύει και πάρα πολύ. Σε μονόχρωμα κομμάτια ή με prints είναι από τις αποχρώσεις που σταθερά φοράει πέρα από τα trends και έχει μία signature εικόνα.

2. Ζώνες με τα φορέματα της!Το αξεσουάρ που όλες πρέπει να βάλουμε στην καθημερινότητα μας, δίνει ωραίο σχήμα στην σιλουέτα μας και κυρίως αναβαθμίζει με μία κίνηση κάθε basic κομμάτι που ίσως έχουμε βαρεθεί να φοράμε ξανά και ξανά.

3. Κρίκοι τα αγαπημένα της σκουλαρίκια!Τους φοράει πάντα με όλα της τα σύνολα και δεν τους αποχωρίζεται καμία εποχή, καλοκαίρι ή χειμώνα.Μία κομψή επιλογή που της πηγαίνει πολύ και τους έχουμε συνδέσει με το style της.

4. Γήινες αποχρώσεις. Χρώματα γλυκά που θυμίζουν εξοχή και δάσος είναι οι αποχρώσεις που πάντα δίνουν μία …γλυκειά εικόνα στην εμφάνιση μας και η Τζένη που πλησιάζει πλέον τα 50 ξέρει τι πρέπει να επιλέξει για να δείχνει όμορφη με απλές κινήσεις.

5. Sexy details. Το sexy στοιχείο στην εμφάνιση μας είναι ζητούμενο σε όλες τις φάσεις της ζωής μας απλά πρέπει να ξέρουμε τι σημείο να τονίζουμε κάθε φορά ώστε να είμαστε sexy & chic!H Τζένη ποντάρει περισσότερο σε open back σχέδια και αποφεύγει τα ντεκολτέ ή τα sexy cuts σε πόδια ή κοιλιά ώστε να έχει μία όμορφη εικόνα!

6. Αρχαιοελληνικέ γραμμές. Φοράει συχνά φορέματα σε αυτό το ύφος και της πάνε πολύ, ντραπέ με wrap σχέδιο στο πάνω μέρος ή με πιέτες πάντα δίνουν μία  chic αίσθηση στην εμφάνιση της και πάντα τα συνδυάζει με δερμάτινα flat σανδάλια.

7. Nude!Tα χρώματα αυτά σε ρούχα ή αξεσουάρ είναι πάντα κοντά στην απόχρωση της επιδερμίδας της και κολακεύουν χωρίς να χρειάζεται πολύ μακιγιάζ!Εδώ βλέπουμε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα με ένα τέλειο nude φόρεμα που συνδύασε με nude πέδιλα και είναι υπέροχη.

8. Λευκό!Το λατρεύει και το φοράει όλο τον χρόνο είτε σε πουλόβερ είτε σε πουκάμισα είτε σε maxi αέρινα φορέματα όπως εδώ. Συνδυάζει συχνά τα summer λευκά κομμαίτα της με camel αξεσουάρ και έχει ένα στιλάτο αποτέλεσμα.

9. Αndrogyne! Aνδρικά στοιχεία όπως σακάκια τα επιλέγει πολύ συχνά αλλά κάνει τους δικούς της συνδυασμούς με printed παντελόνια και secretary πουκάμισα όπως εδώ και δημιουργεί stylish masculine εμφανίσεις.

10. Δερμάτινο κολάν. Το λατρεύει και το φοράει συνέχεια ειδικά τον  χειμώνα με τα πουλόβερ της ή με τα μεταξωτά πουκάμισά της, το δικό της styling tip είναι ότι το συνδυάζει με μπαλαρίνες για safe look!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164