Τώρα μπορείς να ετοιμάσεις μόνη σου το πιο μαμαδίστικο φαγητό. Θα χρειαστείς μία περίπου ώρα και αγάπη!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 350 γρ. κιμάς, μοσχαρίσιος
- 350 γρ. κιμάς, χοιρινός
- 200 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 120 γρ. φρυγανιά, τριμμένη
- 20 γρ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 50 γρ. γάλα
- 10 γρ. ρίγανη
- 50 γρ. χυμός λεμονιού
- αλάτι και πιπέρι (για γεύση)
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 200 βαθμούς C.
- Σε ένα μπλέντερ, χτυπάς το κρεμμύδι, τον μαϊντανό, το ελαιόλαδο και το γάλα, μέχρι να δημιουργηθεί ένα υδαρές μείγμα.
- Παράλληλα, φοράς τα γαντάκια σου και αρχίζεις να πλάθεις τον ξεπαγωμένο κιμά, αναμειγνύοντας μοσχάρι και χοιρινό. Τον αφήνεις στην άκρη.
- Περιχύνεις το μείγμα από το μπλέντερ στο μπολ με τον κιμά και προσθέτεις την τριμμένη φρυγανιά, τη ρίγανη, τον χυμό λεμονιού και λίγο πιπεράκι
- Με τα γαντάκια σου, πλάθεις τον κιμά και σχηματίζεις στρογγυλά μπιφτέκια.
- Τοποθετείς τα μπιφτέκια σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνεις για 40 περίπου λεπτά.
- Συνοδεύεις με ρίζες ή πατάτες και απολαμβάνεις!
Tip
Μπορείς να τα συνοδεύσεις με πατάτες και να απογειώσεις ακόμα περισσότερο τη γεύση τουΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ