Μία εύκολη συνταγή που μπορείς να ετοιμάσεις σε λίγα μόλις λεπτά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 250 γρ. βούτυρο, απαλό
- 350 γρ. καστανή ζάχαρη
- 2 μεγάλα αβγά
- 350 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 100 γρ. κακάο
- 200 γρ. κυβάκια σοκολάτας
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, σε ένα μπολ χτυπάς το βούτυρο και τη ζάχαρη με μία πρέζα αλάτι. Μόλις το μείγμα σου λιώσει και ομογενοποιηθεί, προσθέτεις τα αβγά και αρχίζεις να τα χτυπάς ένα – ένα.
- Σε ένα δεύτερο μπολ, αναμειγνύεις τις μπάρες σοκολάτας με το αλεύρι. Προσθέτεις το υλικό από το παραπάνω μπολ και σκεπάζεις με μία μεμβράνη και το αφήνεις στην άκρη για 30 λεπτά.
- Προθερμαίνεις το φούρνο στους 180 βαθμούς C.
- Με ένα κουτάλι, δημιουργείς ένα μπαλάκι σε σχήμα μπισκότου (περίπου 20 στον αριθμό) και τα αφήνεις σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
- Ψήνεις για περίπου 15 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο, χαμηλώνοντας στα τελευταία 5 λεπτά στους 120 βαθμούς, για να είναι τραγανό.
- Απολαμβάνεις!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ