Ιωάννα Τούνη: H μεταμόρφωσή της, η εκτόξευση μετά το ροζ βίντεο και το The 2night Show (pics)

Της αρέσει να προκαλεί, μέχρι όμως το σημείο που εκείνη έχει θέσει ως όριο. Κάνει ό,τι νιώθει χωρίς να σκέφτεται … τι θα πει ο κόσμος! Η Ιωάννα Τούνη έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι δεν θέλει να ορίζεται η ζωή της από τη γνώμη των άλλων.

Τη γνωρίσαμε πριν από τρία χρόνια μέσα από τη συμμετοχή της στο ‘’My style rocks”. Αν και δεν ήταν η νικήτρια, κατάφερε να ξεχωρίσει. «Το δυνατό μου σημείο δεν είναι το styling αλλά η προσωπικότητα μου», έλεγε τότε… Ο λογαριασμός της στο Instagram αριθμούσε εκείνη την περίοδο γύρω στους 100.000 followers, ενώ σήμερα έχουν φτάσει τους 579.000. H εντυπωσιακή influencer, με τις sexy καμπύλες, ανεβάζει σχεδόν καθημερινά αισθησιακές φωτογραφίες και αδιαφορεί για εκείνους που λένε ότι μέσα από την πρόκληση, προσπαθεί να ξεχωρίσει. «Αυτή είμαι εγώ!» δηλώνει.

H πρώτη φωτογραφία της Ιωάννας στο Ιnstagram-Δεκέμβριος 2014

 

Μερικοί πιστεύουν ότι ακολούθησε, κάποιες φορές άθελα της, τα βήματα της Κιμ Καρντάσιαν. Η Ιωάννα γνωρίζει καλά πως να … «πουλήσει» την εικόνα της, λένε! Το σίγουρο είναι πως έχουν χυθεί τόνοι μελάνης για την 27χρονη ξανθιά περσόνα των social media!

 

Γεννήθηκε στην Ρόδο κι από τριών ετών ζει στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασε παιδαγωγός, αλλά δεν ακολούθησε το επάγγελμα. «Όπως είναι διαμορφωμένη σήμερα η ζωή μου, δεν θα μπορούσα να με φανταστώ σε 10 χρόνια δασκάλα να πληρώνομαι με 500 ευρώ», έχει πει σε παλιότερη συνέντευξη της.

Μεγάλωσε με τη μητέρα της, με την οποία έχουν μια ιδιαίτερα στενή σχέση. Ο πατέρας της, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια, ήταν απών από τη ζωή της. Σήμερα έχουν τυπικές σχέσεις. «Δεν τα καταφέρνω καλά στις σχέσεις μου με τους άντρες, ίσως επειδή δεν είχα επαρκή πληροφορία από τον μπαμπά μου. Την επιβεβαίωση που ήθελα από εκείνον, την ψάχνω στο σύντροφο μου», είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξη της στο περιοδικό «Υou Weekly».

Η Ιωάννα μωρό

Η Ιωάννα με τη μητέρα της

Η Ιωάννα είναι αυθόρμητη, ειλικρινής και «αντράκι», όπως τη χαρακτηρίζουν οι φίλοι της! Εκφράζει έντονα τα συναισθήματα της. Γελάει δυνατά, εκφράζει ανοιχτά τη γνώμη της, αντιδρά όταν θυμώνει! Απαντά στα αρνητικά σχόλια που δέχεται στο Instagram, παραδέχεται ότι έχει κάνει πλαστική στη μύτη της, γιατί την ενοχλούσε στο προφίλ κι ότι κάνει photoshop στις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media. Οι κακές γλώσσες, όμως, λένε ότι έχει κάνει κι άλλες αισθητικές παρεμβάσεις…

Η Ιωάννα Τούνη μαθήτρια

Πριν από λίγους μήνες, βίωσε μια δυσάρεστη περιπέτεια όταν διέρευσε στο διαδίκτυο ένα ροζ βίντεο με προσωπικές στιγμές της. Η ίδια, με δάκρυα στα μάτια, είχε μιλήσει για το θέμα στο κανάλι της στο youtube. Η εξομολόγηση της έχει 1.645.424 προβολές και περισσότερα από 10.000 σχόλια. Η Ιωάννα είχε εξηγήσει ότι το επίμαχο βίντεο είχε τραβηχτεί πριν από τρία χρόνια, χωρίς η ίδια να το γνωρίζει και είχε διοχετευτεί στο internet χωρίς τη συναίνεσή της. «Ένιωσα ότι ήμουν υποχρεωμένη να τοποθετηθώ επί του θέματος, γιατί όλοι μιλούσαν για κάτι που με αφορούσε κι εγώ το αποσιωπούσα. Απλά βγήκα και το έκανα με την πιο ανεπιτήδευτη μορφή του, μέσα από το youtube» δήλωσε στην τελευταία συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Σήμερα, έχει αφήσει πίσω αυτόν τον εφιάλτη. Σχεδιάζει τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα και σκέφτεται… το νέο concept για τη φωτογραφία που θα ανεβάσει στα social media.

H Ιωάννα μάλιστα έχει αποκαλύψει τα μυστικά της για να αποκτήσεις περισσότερους followers στο instagrαm:
• Να βγάζετε φωτογραφίες σε όμορφα μέρη
• Να μάθετε να φτιάχνετε τα χρώματα και το edit
• Να βρείτε ένα στυλ φωτογραφιών που σας αρέσει και σας εκφράζει
• Να σπάτε το κεφάλι σας διαρκώς για νέα κόνσεπτ
• Θα σας βοηθήσει πολύ για αρχή να αντιγράφετε κόνσεπτ από το Pinterest
• Να έχετε δημόσιο προφίλ ώστε να μπορεί να σας δει περισσότερος κόσμος
• Χρειάζεται πολύ καλή ανάλυση
• Το μεγάλο μυστικό είναι στο σωστό φως

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164