Καν’το όπως οι Γαλλίδες! Πώς θα αφήσεις τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά χωρίς να φριζάρουν!

Οι Γαλλίδες παγκοσμίως είναι γνωστές για το τέλειο effortless στιλ τους και για τα ακόμη πιο τέλεια effortless μαλλιά τους. Κατά καιρούς έχουν γραφτεί για αυτές σειρές ολόκληρες με beauty και styling tips προκειμένου να υιοθετήσουμε κι εμείς κάτι από αυτή την αβίαστη ομορφιά τους.

Επειδή, όμως, εδώ είμαστε μια beauty στήλη θα σταθούμε στο κομμάτι των μαλλιών. Αν έχεις διαβάσει το How to be a Parisian ή κάποια από τα χιλιάδες άρθρα που είναι αφιερωμένα σε εκείνες θα έχεις δει ότι έχουν βασικό κανόνα στον οποίο υπακούν: δεν χρησιμοποιούν ποτέ πιστολάκι και αφήνουν τα μαλλιά τους να στεγνώνουν φυσικά. Η ερώτηση είναι: πώς κατορθώνουν χωρίς θερμαντικά εργαλεία να έχουν μαλλιά που δεν φριζάρουν;

Το μυστικό βρίσκεται στα σωστά προϊόντα τα οποία έχουμε εντοπίσει- έχουμε εντάξει στη ρουτίνα μας- έχουμε αγαπήσει (με αυτήν ακριβώς τη σειρά). Συγκεκριμένα, πρόκειται για την σειρά TRESemmé Keratin Smooth με Κερατίνη και έλαιο Marula για απαλά και λεία μαλλιά! H σειρά  φέρνει στο προσκήνιο την καινοτομία που λειαίνει τα φριζαρισμένα μαλλιά, προσφέροντας τους έως και 72 ώρες ελέγχο κατά του φριζαρίσματος. Με εκχύλισμα Κερατίνης και έλαιο Marula από την Αφρική, τα προϊόντα της σειράς Keratin Smooth σου χαρίζουν λεία και λαμπερά μαλλιά. Η σειρά αυτή είναι ολοκληρωμένη και αποτελείται από σαμπουάν και κρέμα μαλλιών για το καθημερινό σου λούσιμο, μάσκα μαλλιών για θεραπεία της τρίχας προσφέροντας λάμψη και το λάδι για τις «ατίθασες» άκρες των μαλλιών σου.

Ακολουθούν μερικά tips για το λούσιμο αλλά και μετά προκειμένου να βοηθήσεις τα μαλλιά σου με το φριζάρισμα. Τα υπόλοιπα, άφησέ τα στην σειρά του TRESemmé, Keratin Smooth.

  1. Πριν μπεις για λούσιμο χτένισε τα μαλλιά σου από την ρίζα μέχρι τις άκρες έτσι ώστε να τα ξεμπλέξεις. Είναι πολύ βασικό να μπαίνεις για λούσιμο με χτενισμένα μαλλιά ώστε να μην τα ταλαιπωρείς. Αφού τα βρέξεις αρκετά, άπλωσε λίγη ποσότητα σαμπουάν και τρίψε απαλά τις ρίζες των μαλλιών σου. Για να ενισχύσεις την δημιουργία αφρού, βρέξε τα μαλλιά σου με λίγο ακόμη νερό. Στο δεύτερο χέρι να είσαι σίγουρη ότι ο αφρός θα είναι πολύ περισσότερος!

2.Μην βγεις ποτέ από το μπάνιο σου χωρίς να έχεις βάλει conditioner. Βοηθάει τα λέπια της τρίχας να κλείσουν και τα μαλλιά σου να είναι πιο λεία. Και κλεισμένα λέπια σημαίνει λιγότερο φριζάρισμα!

3.Η μάσκα μαλλιών είναι απαραίτητη δύο φορές την εβδομάδα. Ένα tip πριν την απλώσεις είναι να στεγνώσεις τα μαλλιά σου από το περιττό νερό ώστε να μην έχουν κανένα βάρος και να μπορέσουν να απορροφήσουν όλα τα απαραίτητα καλά συστατικά της μάσκας.

4.Last but not least: όταν βγεις από το μπάνιο σου και αφού χτενίσεις τα μαλλιά σου άπλωσε σε μήκη και άκρες το λάδι μαλλιών Keratin Smooth της ομώνυμης σειράς. Για να ξυπνήσεις με αυτό το χαλαρό σπάσιμο των Γαλλίδων μπορείς να στεγνώσεις τα μαλλιά σου ελάχιστα και όταν είναι νωπά να τα πιάσεις μια χαμηλή και χαλαρή πλεξίδα. Όταν λύσεις το επόμενο πρωί τα μαλλιά σου θα έχουν αέρα από το Παρίσι και χωρίς το φριζάρισμα! Και αυτό χάρη στο TRESemmé και την σειρά Keratin Smooth.

Voila!

To TRESemmé καθορίζει τα μαλλιά σου, τα υπόλοιπα είναι στο χέρι σου! Ανακάλυψε τώρα όλα τα προϊόντα του TRESemmé!

 

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164