Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η παρεξήγηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το ενδεχόμενο ενός τέταρτου παιδιού (video)

Δυναμικά φαίνεται πως έχει αρχίσει η φετινή τηλεοπτική χρονιά για την Σταματίνα Τσιμτσιλή και το “Happy Day”. Σε μία ζώνη υψηλού ανταγωνισμού, η εκπομπή κερδίζει συχνά την «μάχη» για την τηλεθέαση στο νεανικό κοινό.

Η μελαχρινή παρουσιάστρια, μιλώντας στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα”, σχολίασε το νέο τηλεοπτικό τοπίο που έχει δημιουργηθεί: “Φέτος είναι μια πολύ ανταγωνιστική χρόνια, όχι μόνο για τη δικιά μας ζώνη, αλλά για όλες. Εγώ θυμάμαι όταν ξεκινούσε το «Ηappy Day», πριν από επτά σεζόν, ότι ήμουν εγώ και οι τρεις ενημερωτικές εκπομπές. Εννοείται ότι βλέπω τον ανταγωνισμό, εμείς μάλιστα είμαστε στο μεταίχμιο δύο ζωνών. Θα δω αποσπασματικά και τους άλλους”.

Σε ερώτηση, ποια ριάλιτι παρακολουθεί, απάντησε: “Δεν έχω δει το Big Brother. Δεν έχει τύχει, λίγο ό,τι έχω δει από αναπαραγωγές. Το GNTM ξέρει ο κόσμος που με παρακολουθεί ότι μου αρέσει και δεν σου κρύβω ότι φέτος μου αρέσει και το Bachelor”.

Η Σταματίνα μίλησε ακόμα για την παρεξήγηση και την κόντρα που δημιουργήθηκε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μετά τα σχόλια της εκπομπής για το ρετούς που έγινε στην αφίσα του παρουσιαστή, για την εκπομπή του στο ραδιόφωνο:

“Η χρονιά είναι εκρηκτική, είναι γεγονός. Συγκεκριμένα, το θέμα του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν μία παρεξήγηση γιατί σχολιάσαμε το photoshop, ποτέ δεν είπαμε για τα κιλά του. O Γρηγόρης είναι αυτός που είναι. Ξεχωρίζει για την προσωπικότητά του, το χιούμορ του, δεν πουλάει ούτε κιλά, ούτε κορμί. Εγώ έδειξα την καλή μου διάθεση, οπότε τελείωσε”, διευκρίνισε.

Όσο για το ενδεχόμενο να τη δούμε, στο μέλλον, σε κάποια άλλη ζώνη, εκτός της πρωινής: “Κατά καιρούς, έχουμε συζητήσει με το σταθμό και για άλλες ζώνες, οι οποίες δεν προϋποθέτουν τόσο βάρβαρο ξύπνημα, αλλά τώρα, δεν θέλω να σου πω ψέματα, εγώ είμαι άνθρωπος που όταν κάνω κάτι που το αγαπάω και το απολαμβάνω, δεν καίγομαι να το αλλάξω. Το “Happy Day” το αγαπάω, γιατί είμαι εγώ”, αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σε ερώτηση του Γρηγόρη Μπάκα, εάν θα ήθελε να μεγαλώσει κι άλλο η οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, εκείνη απάντησε: “Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη για τέταρτο παιδί, δεν λέω ότι δεν θέλω… Μου αρέσουν πολύ τα παιδιά! Νιώθω τυχερή κι ευλογημένη με την οικογένεια μου και μακάρι σε δύο χρόνια, που θα είναι κι ο γιος μου πιο ανεξάρτητος και αυτόνομος, να πάω για ένα τέταρτο μωρό”.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164