Συστατικά
- 500 γρ. στήθος κοτόπουλου, κομμένο σε κύβους
- 1 πακέτο ριγκατόνι
- 500 γρ. ντοματοπελτές
- 1 συσκευασία κόκκινη σάλτσα για ζυμαρικά
- 1/2 φλιτζάνι παρμεζάνα, τριμμένη
- φρέσκος βασιλικός
- αλάτι και πιπέρι (για γεύση)
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρεις το κοτόπουλο. Ανακατεύεις με μία ξύλινη κουτάλα, μέχρι να ετοιμαστεί και να ροδοκοκκινίσει.
- Προσθέτεις την κόκκινη σάλτα και τον ντοματοπελτέ και ανακατεύεις, φροντίζοντας το μείγμα σου να δέσει και τα υλικά εντός του τηγανιού να είναι ζεστά.
- Παράλληλα, σε μία κατσαρόλα με λίγο νερό, βράζεις τα ζυμαρικά, ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Στραγγίζεις τα ζυμαρικά σου και μόλις ετοιμαστούν περιχύνεις το κοτόπουλο με τη σάλτσα στην κατσαρόλα.
- Ανακατεύεις πολύ καλά, μεταφέρεις μία μερίδα στο πιάτο και περιχύνεις άφθονο τυρί.
- Απολαμβάνεις, όσο είναι ζεστό!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ