Η παραδοσιακή συνταγή από το Μεξικό έρχεται στην κουζίνα σου!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- 2 κουτ. της σούπας ηλιέλαιο
- 1 κρεμμύδι, πολύ καλά ψιλοκομμένο
- 4 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
- 1 κουτ. της σούπας κύμινο
- 1 κουτ. της σούπας κόλιαντρο
- 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
- 400 γρ. ντοματοπελτέ
- 1 πράσινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
- 1 κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
- 2 ματσάκια μαϊντανό
- 8 τορτίγιες
- αλάτι και πιπέρι (για γεύση)
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, σε μία κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρεις το κρεμμύδι για περίπου 8 λεπτά. Προσθέσεις το σκόρδο και τα μπαχαρικά, ανακατεύοντας με μία ξύλινη κουτάλα για περίπου 1 λεπτό.
- Τέλος, προσθέτεις την κιμά και τον θωρακίζεις στο τηγάνι για 6-7 λεπτά. Ρίχνεις λίγο ελαιόλαδο και μετά τον ντοματοπολτό. Ανακατεύεις.
- Σκεπάζεις το τηγάνι με ένα καπάκι και το αφήνεις να τσιγαριστεί για 25 λεπτά.
- Παράλληλα, ζεσταίνεις τις τορτίγιες, ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας. Γεμίζεις την τορτίγια με τον κιμά και προσθέτεις τα υπόλοιπα ψιλοκομμένα λαχανικά.
- Το τυλίγεις και απολαμβάνεις
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ